به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، مختاری روز گذشته در دومین روز از پرسمان دانشجویی که با موضوع تشریح برنامه های کاندیداهای مجلس در حوزه انتخابیه «خرم آباد» و «دوره چگنی» توسط شورای مشورتی تشکل های دانشجویی دانشگاههای خرم آباد در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: از حیث حقوقی که تخصص من است برجام به عنوان یک بسته همکاری مفاد قانونی آن بسیار خوب بسته شده است؛ هر چند که در این مسیر قطعا ضعف هایی وجود دارد؛ اما در کلیت به نظر می رسد که در بحث اقتصادی برای کشور مفید است.
وی با بیان اینکه دستورات رهبر معظم انقلاب در جریان مذاکرات هسته ای دیپلماسی کشورمان را به عنوان یک دیپلماسی قدرتمند مطرح کردند، افزود: خط قرمزها توسط نظام و رهبر معظم انقلاب مشخص و در اختیار دستگاه دیپلماسی قرار گرفته است و قطعا آنها نیز در جریان مذاکرات در چارچوب خطوط قرمز عمل کرده اند.
این کاندیدای مجلس انتخابات را مظهر خداباوری، مردم باوری و خودباری دانست و در پاسخ به سئوال نماینده تشکل های دانشجویی در خصوص فتنه 88 تصریح کرد: سال 88 تا زمانی که روند انتخابات در حال اجرا بود، تمام کاندیداها مورد تایید نظام بودند؛ اما در مورد اقدامات پس از انتخابات توسط آن بزرگوارانی که مد نظر شما هستند، قانون و دستوراتی که از جانب رهبر معظم انقلاب صادر شد، فصل الخطاب است.
وی با بیان اینکه محاکمه عاملان فتنه 88 وظیفه مجلس نیست؛ چرا که در کشور قوه قضائیه داریم، افزود: مجلس یک نهاد قانونگذاری است و با این حال قوه قضائیه باید در زمینه محاکمه بر اساس مستندات تصمیم گیری کند.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد در ادامه گفت: جوانان لرستان کوله باری از درد مهاجرت، بیکاری و طلاق را به همراه دارند و ما از این وضعیت جوانان درد کشیده نگرانیم.
وی افزود: معتقدم که مشکل لرستان سیاسی نیست؛ بلکه ما به افراد توسعه گرا نیاز داریم. در واقع نماینده صرفا سیاسی برنامه ای را جز تامین منافع خود و حزب سیاسی اش ندارد.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد گفت: نماینده این شهر هر کسی که می خواهد باشد؛ اما باید مشاورین و متخصصین را در کنار خود داشته باشد. معتقدیم که مشکلات لرستان توسط طیف سیاسی خاصی حل نمی شود؛ بلکه تنها راهکار رفع مشکلات وحدت و همدلی است. در واقع ما محکوم به وحدت و همدلی هستیم.
مختاری ادامه داد: اصفهان یک قطره نفت ندارد؛ اما بزرگترین پالایشگاه که به خاطر آن 500 کیلومتر جاده و خط لوله انتقال و پنج ایستگاه پمپاژ نفت با میلیاردها تومان سرمایه ایجاد شده است، در این استان قرار دارد و به واسطه این پالایشگاه صنایع پایین دستی متعددی راه اندازی شده که در سال 92 مالیات دریافت شده از یکی از این صنایع 100 میلیارد تومان بوده که 40 میلیارد تومان به شهرداری برای توسعه مبلمان شهری اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه امروز منافع مردم استان لرستان به دلیل عدم همدلی نمایندگان پایمال شده است، ادامه داد: خیلی از بزرگان در این استان با تمام توان و حتی بیشتر از توان خود در صحن مجلس با شرافت کار و تلاش کرده اند؛ اما در مجموع کارنامه نمایندگان در استان لرستان مثبت نیست و ضعیف است. سئوال ما این است که چرا نمایندگان لرستان به عنوان سرزمین قلم و بیان باید در مجلس ساکت باشند. لرستان سرزمین گنج است و خاک آن نیز امروز در استانها و کشورهای دیگر به فروش میرسد و معادن آن خام فروشی می شوند.
کاندیدای مجلس در حوزه انتخابیه خرم آباد با اشاره به اینکه خاک لرستان گنج است؛ اما جوانان آن در رنج هستند، گفت: امروز کسانی در این شهر دم از قانونگذاری می زنند که هنوز متن قانون اساسی را هم نخوانده اند.
مختاری با تاکید بر اینکه من وابستگی به حزب خاصی ندارم و به عنوان کاندیدای مستقل و به عنوان کاندیدای نسل جوان پای به عرصه رقابت های انتخاباتی گذاشتهام، گفت: با احزاب فعال استان مشکل داریم چون مرام نامه ای ندارند و تنها به دنبال اهداف خود هستند.
وی از جوانان به عنوان نسل سوخته استان لرستان نام برد و اضافه کرد: امیدواریم که هر کسی ردای خدمتگذاری به مردم استان لرستان در مجلس را بر تن کرد، بتواند خادم دلسوز این مردم باشد.
کاندیدای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرم آباد گفت: اگر ردای خدمتگذاری در مجلس به من واگذار شود، یقین بدانید با دل و جان پاسخگوی جوانان فرهیخته خواهم بود. در واقع حمایت جوانان از من حمایت از هم نسل خودشان است. خواهش من این است که یک بار هم نمایندگان را از بین جوانان انتخاب کنید.
مختاری تصریح کرد: امیدوارم که در صورت موفقیت برای ورود به صحن مجلس بتوانم سفیر مناسبی برای فرهنگ و تمدن قوم لر باشم.