آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۱۳۳

پخش جنایات و زندگی عبدالحمید ریگی در «پرواز به مبداء۲»

ریگی در ادامه پخش «پرواز به مبدأ۱» که دو روز پیش از بازداشت عبدالمالک ریگی را به تصویر می کشید، شبکه مستند امسال در قسمت دوم این مستند به زندگی عبدالحمید ریگی می پردازد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سال گذشته چهارم اسفند همزمان با سالروز بازداشت سرکرده گروهک تروریستی ریگی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بود که مستند «پرواز به مبداء1» در مدت 20 دقیقه روی آنتن رفت.

 

این اثر اتفاقاتی را که در دو روز آخر مانده به بازداشت ریگی رخ داده به تصویر می کشید و از نکات جذاب آن بازسازی صحنه های دستگیری ریگی در هواپیمای قرقیزی بود.

 

امسال شبکه مستند، «پرواز به مبدأ2» را برای پخش آماده کرده که به ابعاد جنایات این گروهک و همچنین زندگی عبدالحمید ریگی برادر عبدالمالک در آن پرداخته می‌شود.

 

استفاده از بازسازی های مختلف و تصاویر بکر از ویژگی های این مستند به کارگردانی امیر آرام است و چهارشنبه پنجم اسفند ساعت 20 به مدت 45 دقیقه روی آنتن می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار