آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۳۳۱
خدری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

مردم فردا در پای صندوق رای به ضد انگلیسی‌ها رای می‌دهند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: م ردم در انتخابات هفتم اسفند به نامزدها و لیست های ضد انگلیسی رای می دهند.

میلاد خدری، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: انتخابات یکی از مظاهر قدرت نرم انقلاب اسلامی است و دشمن با طراحی های رسانه ی خود دنبال تضعیف این قدرت است.

 

وی افزود: دشمن برای تضعیف این قدرت نرم از هر طریقی وارد می شود که نمونه آن را در فتنه 88 دیدیم که غرب چگونه با تمام ابزار برای کم رنگ کردن حضور 40 میلیونی مردم وارد صحنه شد و با فریب عده ای خواص کشور را دچار فتنه کرد.

 

خدری گفت: پیام حضور مردم در پای انتخابات علاوه بر تثبیت جمهوریت، استقلال و آزادی است و اینکه مردم مستقل هستند و نیازی به خط دهی کسی ندارند.

 

وی درباره حماقت انگلیسی ها در حمایت از یک لیست خاص بیان کرد: این یک حماقت محض و نشانی از عدم شناخت ملت ایران است؛ چرا که ملت ایران به وسعت تاریخ از این روباه پیر نفرت دارند و عکس خواست انگلیس رفتار می کنند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: مردم در انتخابات هفتم اسفند به نامزدها و لیست های ضد انگلیسی رای می دهند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
meysam
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۴
حالا هی اینقدر بگید تا مردم لجشون بگیره رای ندن!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار