به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، صبح امروز دانشگاه پیام نور بجنور میزبان آیت ا... حمید شهریاری نامزد مجلس خبرگان در خراسان شمالی بود، در ابتدای این برنامه شهریاری با بیان خاطرات خود از تحصیل در انگلیس برای دانشجویان گفت و ادامه داد: بنده با توجه به اینکه هم درس حوزوی خوانده ام و در آنجا همواره شاگرد اول بودم و به درجه اجتهاد رسیده ام و نیز هم در دانشگاه ایران و انگلیس به تحصیل در رشته مرتبط با کامپیوتر و فناوری اطلاعات با معدل بالا پرداخته ام این دو موضوع از من معجونی عجیبی ساخته است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه هستم و در قوه قضائیه مامور به خدمت شده ام، از مخاطبان خواست به علت تداخل جلسه با دیدار طلاب هرگونه سوال خود را از مواضع و پیشینه اش از دوست و همراهش حجت الاسلام احمدی نژاد بپرسند و تاکید کرد مواضع او مواضع من است.
طرح شورای رهبری در شرایط امروز اصلا جایگاهی ندارد
در ادامه دانشجویان شروع به پرسش و پاسخ با حجت الاسلام احمدی نژاد نماینده آیت ا... شهریاری کردند و یکی از آنان در خصوص موضع این نامزد خبرگان در مسئله شورای رهبری پرسید، وی در پاسخ گفت: یکی از کتابهای دکتر شهریاری پیرامون موضوع شورای فتاوا است، بحث شورای رهبری هم که مطرح می شود یک موضوع فقهی و قابل بررسی است، اما اینکه کدام روش صحیح است تجربه نشان داده است رهبری فردی بسیار بهتر از شورایی است و هم اکنون از برکات آن بهره مند هستیم و طرح آن در شرایط امروز اصلا جایگاهی ندارد.
وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه نظر دکتر شهریاری پیرامون نفوذ چیست، گفت: مقام معظم رهبری همیشه جلوتر از بقیه فضا را می بینند، مثلا سالها پیش موضوع جنگ نرم را مطرح کردند و امروز هم مسئله نفوذ را دارند گوشزد می کنند، اما اینکه بگوییم فلان اشخاص مصداق نفوذی هستند این هم جالب نیست.
مستقل هستم
احمدی نژاد در پاسخ به سوالی دیگر که نسبت به قرار گرفتن نام دکتر شهریاری در لیست اصلاح طلبان پرسیده شد، گفت: دکتر از همان ابتدا اعلام کرده اند که در لیست خاصی نیستند و کاملا مستقل شرکت کرده اند، کسانی که نام ایشان را در لیست های خود قرار می دهند بدون هماهنگی این کار را می کنند، اما اینکه برخی جریانات بر اساس سوابق وی آنرا بهتر تشخیص می دهند موضوع دیگری است.
موضع گیری پیرامون لیست مورد حمایت انگلیس/ برائت!
نماینده آیت ا... شهریاری در خصوص موضع وی پیرامون لیستی از خبرگان که مورد حمایت انگلیس واقع شده است، گفت: شک نکنید که اگر دکتر شهریاری در لیست جامعه مدرسین می بود صد در صد نسبت به آن اعلام برائت می کردند و چون نیستند دیگر از چه اعلام برائت کنند، ضمن اینکه نباید در تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص نکته ای که پیرامون لیست مورد حمایت انگلیس مطرح شد شروع به تطبیق کنیم، بلکه ابتدا باید آنرا تحلیل کنیم. این دانشجو در ادامه اسنادی از اشاره رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان در خصوص حمایت رادیوی بی بی سی انگلیس از لیست خاصی از خبرگان ارائه کرد.
امضا مربوط به قبل از فتنه گری میر حسین موسوی است
یکی از دانشجویان با اشاره به اینکه نامه ای در حمایت یکی از سران فتنه در سال 88 منتشر شده است که نام دکتر شهریاری در بین حمایت کنندگان از وی به چشم می خورد، پاسخ شما نسبت به این موضوع چیست، وی گفت: این اعلام حمایت مربوط به قبل از کلید خوردن فتنه و در زمانی که میرحسین موسوی تایید صلاحیت شورای نگهبان را دریافت کرده بود و طی جلسه ای به اعلام مواضع خود در وفاداری به نظام و اطاعت محض از ولایت فقیه پرداخته بود لذا جمعی از طلاب نامه حمایت از او را امضا کرده بودند.
وی تصریح کرد: اما بلافاصله بعد از اولین سخنرانی ها و اقدامات و اظهاراتی که از سوی این فتنه گر به صورت زاویه دار از انقلاب و رهبری معظم مطرح شد همین دکتر شهریاری جزو اولین کسانی بود که به او گفت تو که گوش به فرمان ولایت بودی پس چرا این گونه اظهار نظر می کنی و بلافاصله از او برائت جست و بسیاری از فریب خوردگان را نیز روشنگری کرد و در راهپیمایی 9 دی جزو دعوت کنندگان و فعالان بود.
احمدی نژاد با اشاره به اینکه بعد از آن ماجرا با حکم مستقیم و انتصاب با نام و بصورت شخص حقیقی، رهبر معظم انقلاب مسئولیت های گوناگونی را از جمله عضویت در شورای عالی فضای مجازی به دکتر سپردند، گفت: آیا کسی که از فتنه بری و جدا نباشد و احساس بشود یک ذره در او به لحاظ فکری انحراف وجود دارد چنین مسئولیت هایی به او می سپارند، خصوصا اینکه ایشان معاون رئیس قوه قضائیه نیز هست.
این دانشجو در ادامه دو پرسش دیگر را نیز مطرح کرد و گفت: چرا دکتر شهریاری همان طور که نامه اولش رسانه ای شد نامه برائت خود از سران فتنه را نیز رسانه ای نکرد و نیز اینکه حکم داشتن دلیل بر تایید فرد نیست، برخی دیگر هم بنا بر مصلحت حکم دارند. احمدی نژاد در پاسخ ابراز کرد: احکامی که برای ایشان صادر شده است مسئولیت اجرایی به شمار می رود و در مسئولیت اجرایی با کسی تعارف نیست، آن مصحلت ها بعضا مربوط به مسئولیت های غیر اجرایی مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
افزایش پهنای باند اینترنت بدون پیوست فرهنگی توسط وزارت ارتباطات باعث نفوذ می شود
در ادامه این برنامه خبرنگار ما نسبت به موضع دکتر شهریاری نسبت به افزایش پهنای باند اینترنت از سوی وزارت ارتباطات بدون ارائه همزمان پیوست فرهنگی برای آن و ارتباط آن با مسئله نفوذ فرهنگی از طریق شبکه های اجتماعی موبایلی پرسید، وی در پاسخ گفت: ایشان جزو کسانی هستند که در این زمینه نقد های جدی و بسیاری به دولت دارند، اینکه چرا بدون پیوست فرهنگی می بایست اینترنت توسعه یابد، یکی از اقداماتی هم که ایشان در این حوزه انجام داد جلوگیری از راه اندازی تلفن تصویری یکی از اپراتور ها بود که با توجه به عدم آموزش بهره گیری صحیح از آن و نیز خطرات فرهنگی بی شماری که به دنبال داشت با راه اندازی آن مخالفت کرد و آنرا مشروط به تصویب قانون پیوست فرهنگی در مجلس دانست.
وی در پایان گفت: یک بحث دیگر هم در این زمینه وجود دارد و آن موضوع هجمه ناخواسته و رویارویی ما با مدرنیته است، یک جو سنتی وجود دارد که مخالف کل تغییرات و ابزارهای مدرنیته است که غلط است، جریان دیگری هم قائل به این خطر نیست و باز برخورد می کند که این هم درست نیست، اما یک جریان دیگر هم وجود دارد که تغییرات مدرنیته را اجتناب ناپذیر می داند و تلاشش را بر مدیریت فرهنگی و خرد کردن این هجمه هاست، امروز اگر زیرساخت های کشور را با پیوست فرهنگی همراه نکنیم قطعا شکست می خوریم.