آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۲۸۰۷
جوکار در نطق میان‌دستور:

هرگونه سوءاستفاده جریانات سیاسی از حماسه هفتم اسفند نشانه تمامیت‌خواهی آنان است

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: حماسه هفتم اسفند را ملت آفریدند، این پیروزی متعلق به ملت و نظام و مقام معظم رهبری است و هرگونه سوءاستفاده جریانات سیاسی از آرای مردم به منزله تمامیت‌خواهی آنان است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدصالح جوکار در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (11 بهمن 94) گفت: در جمهوری اسلامی ایران مجلس به‌عنوان عصاره فضائل ملت از جایگاهی ویژه برخوردار و در رأس همه امور قرار دارد. مجلس شورای اسلامی بازوی توانمند دستگاه اجرایی کشور است و دولت مجری قوانینی است که توسط مجلس به تصویب می‌رسد.

 

وی ادامه داد: در حقیقت نمایندگان مجلس با سیاست‌گذاری، جهت‌دهی و نظارت بر فرایندهای مختلف اجرایی کشور، سرنوشت کشور و مردم را تعیین می‌کنند. ازاین‌رو صاحب‌نظران و کارشناسان سیاسی مهم‌ترین انتخابات در صحنه سیاسی کشور را انتخابات مجلس می‌دانند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در نظام مردم‌سالاری دینی، خواست و اراده مردم از شأن و منزلت خاصی برخوردار است و باعث پیدایش و استمرار حاکمیت است. اما باید گفت این خواست و اراده از منطقی خاص پیروی می‌کند که به‌موجب آن چنین نظامی از نظام‌های لیبرال دموکراسی غرب و نقش مردم در آنها متمایز می‌شود.

 

جوکار اضافه کرد: برخلاف تلاش‌هایی که در راستای اثبات خودکامگی و مستبد جلوه دادن حکومت اسلامی و پافشاری‌هایی که بر تضاد ذاتی آن با اراده و خواست حقیقی مردم و نفی هرگونه مشارکت عمومی در چنین نظامی صورت می‌گیرد، مردمی بودن از پایه‌ها و شاخصه‌های اصلی نظام و اراده و خواست مردم در چارچوب ارزش‌های الهی، تعیین‌گر حقیقی است.

 

وی افزود: مردمی بودن در نظام جمهوری اسلامی یک شاخصه اصلی است، یعنی رأی مردم، کرامت و خواست مردم ازجمله عناصر اصلی در نظام جمهوری اسلامی و این بنای مستحکم است.

 

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شاید بتوان مشارکت مردم در فرآیند انتخابات را به‌نوعی از سنخ جهاد سیاسی، فرهنگی به‌حساب آورد که از طریق تجربه آن، مردم ضمن انتخاب صالح‌ترین افراد برای رتق‌وفتق امور جاری کشور، چه از جنبه تقنین و چه از حیث اجرا، تحکیم پایه‌های اقتدار حاکمیت دینی و افزایش عزت و شوکت آن به مبارزه عملی با توطئه‌های تنیده شده بدخواهان و دشمنان خارجی و منافقین داخلی، برمی‌خیزد.

 

جوکار ادامه داد: همین مسئله است که مخالفت آنان را برانگیخته و همواره کوشش آنان در مسیر کم‌رنگ کردن حضور همگانی در تمامی میادین و به‌ویژه عرصه‌های انتخابات است؛ چراکه انتخابات مظهر اقتدار ملی، نشان‌دهنده حیات و خودآگاهی یک ملت، حرکت عظیم مردمی برای تثبیت نظام جمهوری اسلامی، میدان شرف و افتخار، زره پولادین در مقابل حمله دشمنان و بددلی مستکبران، مایه قدرت و ابهت بین‌المللی ملت و میدان مهم همیشگی و نعمت بزرگ خداست.

 

وی افزود: حضور نقش‌آفرین و پرشور ملت ایران در انتخابات هفتم اسفندماه، لوح زرین بر افتخارات جمهوری اسلامی است. حضور و مشارکت حداکثری مردم در پی فراخوان مقام معظم رهبری در استحکام ساخت قدرت درونی نظام تأثیر به‌سزایی داشت، به‌طوری‌که امید دشمنان انقلاب اسلامی را به یاس تبدیل کرده و خواسته‌های آنان را ناکام گذاشت.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: حماسه هفتم اسفند را ملت آفریدند و این پیروزی متعلق به ملت و نظام و مقام معظم رهبری است و باید به محضر آنان تبریک گفت. هرگونه سوءاستفاده جریانات سیاسی از آرای مردم به منزله تمامیت‌خواهی آنان است.

 

جوکار خاطرنشان کرد: در ایام تبلیغات انتخاباتی و در برخی از حوزه‌های انتخابی شاهد رفتار تساهل و تسامح و جانب‌داری مجریان انتخابات بودیم که با مجوزهای نانوشته خود سوءمدیریت را به عرصه تبلیغات انتخاباتی وارد کرده و فضای رفتارهای غیرقانونی را بسترسازی کردند.

 

وی افزود: وزیر کشور روزی از ورود پول‌های کثیف به عرصه انتخابات صحبت به میان آورد، امروز باید پاسخ دهد که آیا پول‌های کثیف رصد شد. از کدام منبع تأمین و توسط چه کسانی هزینه شد. هزینه سرسام‌آور تبلیغاتی و پذیرایی از کجا آمد.

 

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: عده‌ای با اجرای رفتار مدیریت تخریبی و هدفمند در اتاق‌های فکر خود و بداخلاقی و بی‌تقوایی با اشاعه انواع تهمت‌ها و افتراها، در بین مردم هم‌سویی با رسانه‌ استعماری انگلیس را به اثبات رساندند و با تخریب دیگران شیب آرای مردم را به‌طور ناجوانمردانه به‌سوی فضای موردعلاقه خود، مهندسی می‌کردند.

 

جوکار با اشاره به اجرای برجام، اظهار داشت: اکنون 50 روز از اجرای برجام می‌گذرد و این جمهوری اسلامی بوده که گام‌های بلندی برای اجرای برجام برداشته است و طرف مقابل تاکنون در راستای اجرای برجام علی‌رغم گزارش آژانس مبنی بر راستی‌آزمایی تعهدات ایران اقدامی را صورت نداده است.

 

وی افزود: بعد از اجرای برجام شاهد رفت‌وآمدهای هیأت‌های اقتصادی و دیپلماتیک به کشور بودیم، ولی تاکنون اقدام مثبتی مشاهده نشده است. به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها نمی‌خواهند تحریم‌های ضدایرانی را لغو کنند؛ چراکه این تحریم‌ها مهم‌ترین ابزار برای دنبال کردن زیاده‌خواهی آنهاست.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بعد از گذشت 50 روز از اجرای برجام، علی‌رغم وعده‌های مسئولان دولتی، سوئیفت وصل نشده است که این موضوع نشان از ترس بانک‌های اروپایی از تحریم شدن از طرف آمریکا دارد. دارایی‌های ایران نیز تاکنون آزاد نشده و عملاً در چرخه اقتصاد رونقی دیده نمی‌شود. هنوز کشور گرفتار رکود اقتصادی شدیدی است که به دنبال اتخاذ سیاست‌های انقباضی صورت گرفته است. واحدهای تولیدی در حال تعطیل شدن هستند و در صورت ادامه رکود و پایدار شدن به اقتصاد کشور ضربه جبران‌ناپذیری وارد می‌شود.

 

جوکار خاطرنشان کرد: دولت باید به این موضوع عنایت کافی داشته باشد که پایین آمدن قدرت خرید مردم، تعطیلی برخی از صنایع،‌ از دست رفتن بسیاری از مشاغل و نبود رونق در بخش تولید، فشار مضاعف برای دریافت مالیات و عوارض و افزایش هزینه‌های خدماتی مانند برق و گاز، واردات کالا و عدم‌حمایت از تولید بخش تولید کشور را با مشکلات عدیده‌ای مواجه ساخته است که در صورت عدم‌حمایت جدی از این بخش شاهد بحران خواهیم بود.

 

وی افزود: افزایش حجم نقدینگی تا مرز 873 میلیارد و رشد ماهانه 16 میلیارد و عدم اعتماد مردم به سرمایه‌گذاری و نبود مدیریت صحیح این سرمایه‌ها به سمت تولید نیز می‌تواند تأثیرات مخربی برای اقتصاد کشور داشته باشد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در دو سال گذشته مردم را به توافق دلخوش کردیم، امروز دیگر بهانه تحریم‌ها از ما گرفته شده است و مردم منتظر رونق اقتصادی، ارتقای سطح معیشت و توان خرید خود هستند. بر اساس آمارهای بانک مرکزی از متوسط مقدار مصرف سالانه مواد خوراکی، خانواده‌های شهری در دو سال اخیر، میزان مصرف خوراکی به پایین‌ترین سطح خود در یک دهه اخیر رسیده است.

 

جوکار در پایان خاطرنشان کرد: باوجود تلاش دولت برای کاهش نرخ تورم، آمار نشان می‌دهد در طی سال‌های 84 تا 91 هر خانوار شهری به‌طور میانگین سالانه بالای 156 کیلوگرم برنج مصرف می‌کرده است که این رقم در دو سال اخیر حدود 120 کیلوگرم کاهش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار