آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۲۹۰۶

نظامیان صهیونیست جوان فلسطینی را در «اردوگاه قلندیا» شهید کردند

در حملۀ نظامیان اسرائیلی به اردوگاه قلندیا در شمال قدس اشغالی در کرانۀ باختری یک جوان ۲۲ سالۀ فلسطینی کشته شده است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، براساس گزارش سازمان هلال‌احمر فلسطین درگیری در اردوگاه قلندیا از اواخر روز دوشنبه (10 اسفند) آغاز شد و در نهایت 1 فلسطینی کشته و دست‌کم 11 تن دیگر زخمی شدند.

 

درگیری در این اردوگاه تا صبح سه‌شنبه (11 اسفند) ادامه داشته است.

 

به گزارش خبرگزاری فلسطینی صفا، قربانی «ایاد عمر سجدیه» نام داشت و بر اثر شلیک مستقیم نیروهای اسرائیلی کشته شد.

 

ارتش اسرائیل از سوی دیگر مدعی است که پنج سرباز و پنج پلیس این رژیم در این درگیری‌ها زخمی شدند.

 

براساس اعلام رسانه‌‎های اسرائیلی این حادثه با ورود دو نظامی این رژیم با خودروی جیپ به اردوگاه قلندیا آغاز شد. در پی درگیری این دو نظامی با فلسطینیان، نیروهای اسرائیلی بیشتری وارد اردوگاه شدند و با گلوله‌های جنگی و پلاستیکی و گاز اشک‌آور به فلسطینی‌ها حمله کردند.

 

ساکنان فلسطینی اردوگاه قلندیا با پرتاب کوکتل مولوتف به جیپ نظامی اسرائیل حمله کردند و این خودرو را آتش زدند.

 

اردوگاه قلندیا در 11 کیلومتری شمال قدس اشغالی و پنج کیلومتری جنوب شهر رام الله قرار دارد.  

 

از مهر امسال حدود 190 فلسطینی در آن‌ چه انتفاضه سوم خوانده شده است، به دست نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

 

اسرائیل اخیراً اقدامات خشونت‌آمیز خود علیه فلسطینیان را تشدید کرده است.

 

درگیری‌های اخیر پس از آن افزایش یافت که شهرک ‌‌نشینان اسرائیلی با هجوم به مسجد الاقصی در اوایل مهر ماه و اعمال محدودیت برای ورود فلسطینی‌ها به این مسجد، خشم مبارزان فلسطینی را برانگیختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار