کد خبر:۴۹۳۰۱۴

کارگاه آموزشی فناوری‌های نوین در تولید غذای آبزیان در دانشگاه گیلان برگزار شد

کارگاه آموزشی فناوری های نوین در تولید غذای آبزیان امروز با حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت،  کارگاه آموزشی فناوری های نوین و اکسترودرها در تولید غذای آبزیان با سخنرانی Thomas Runde از شرکت Tietjen و با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان، محققین و علاقمندان حوزه شیلات در سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان برگزار شد.

 

در این کارگاه فرآیند ساخت غذای مصنوعی آبزیان از آماده سازی اولیه نمونه ها تا مراحل پخت و افزودن ترکیبات ریز مغذی و چگونگی انجام این فرآیندها در تولید غذای اکسترودر در تولید غذای آبزیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار