کد خبر:۴۹۴۴۰۸

جشنواره بین المللی خوارزمی برگزیدگان خود را شناخت

برگزیدگان بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزیدگان خود را شناخت.

 


دبیرخانه جشنواره خوارزمی پس از اعلام فراخوان از ابتدای خرداد ۹۴ در مجموع ۶۲۸ طرح را در ۵ محور پژوهشی پذیرش کرده که از مجموع این طرح‌ها ۴۰۲ طرح از سوی پژوهشگران و فناوران داخل کشور ارائه شد و در بخش خارجی نیز ۲۲۶ طرح از محققان ۴۴ کشور جهان ارائه شد که از این تعداد ۱۴ طرح از سوی ایرانیان مقیم خارج از کشور عرضه شده است.

 


طرح‌‌های داخلی و خارجی در ۱۶ گروه تخصصی برق و کامپیو‌تر، مکانیک، فناوری‌‌های شیمیایی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، زیست فناوری، محیط زیست و علوم پایه پزشکی، عمران، معماری و هنر، علوم پزشکی، مواد، متالوژی و انرژی‌‌های نو، فناوری نانو، صنایع و مدیریت فناوری، هوافضا، نرم‌افزار و فناوری اطلاعات، مکاترونیک و طرح‌‌های برگزیده جشنواره موفق در تولید ملی بررسی و ارزیابی شد.

 


در این جشنواره پس از ارزیابی نهایی تعداد ۱۱ طرح از بخش داخلی، ۹ طرح از بخش خارجی و ۳ طرح از ایرانیان مقیم خارج از کشور به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب شدند. محمد مظلوم اردکانی با طرح توسعه دانش ساخت حسگر‌ها و ایمونوحسگر‌ها برنده اول پژوهش‌‌های بنیادی شد. محمدعلی آموزگار با طرح منابع زیستی میکرواورگانیسم‌های هالوفیل مقام دوم پژوهش‌‌های بنیادی را کسب کرد.

 


پیمان صالحی با طرح روش‌‌های نوین برای تهیه ترکیبات صناعی و طبیعی جدید با فعالیت زیستی نیز به مقام دوم پژوهش‌‌های بنیادی رسید.

 


سعید مهتدی با طرح توسعه دانش فنی تولید توربین گازی صنعتی ۲۵ مگاوات به مقام اول پژوهش‌‌های کاربردی رسید. محمدرضا شاه‌ نظری با ارائه یک راه‌ حل محاسباتی- کاربردی جدید برای بهینه‌ سازی عملکرد احتراق با سوخت گاز در نیروگاه بخار و همچنین محمدعلی اردکانی با طرح شبیه‌ساز سقوط‌ آزاد به مقام دوم پژوهش‌‌های کاربردی رسیدند.

 


حسین صادقی با طرح اکتساب فناوری رشد تک‌ بلور ژرمانیوم با قطر بزرگ مقام سوم پژوهش‌‌های کاربردی را کسب کرد. شهین مسعودی با تولید واکسن زنده دوگانه نیوکاسل و برونشیت عفونی مقام دوم پژوهش‌‌های توسعه‌ای را کسب کرد.

 


محمدرضا سوییز با طرح تولید کاتالیزورهای واحد تولید پلی‌اپیلم مقام سوم پژوهش ‌های توسعه ‌ای را کسب کرد و مجید برغانی فراهانی با تولید لوله‌‌های دو جداره به روش انقباضی هیدرولیکی حرارتی نیز به مقام سوم پژوهش‌‌های توسعه ‌ای دست یافت؛ همچنین دراین جشنواره انوشیروان مرآت با طرح تجاری ‌سازی سوئیچ تلفنی ترکیبی نسل جدید با قابلیت ارتباط با شبکه‌‌های IT به عنوان برگزیده موفق در تولید ملی معرفی شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار