آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۴۹۱۵

دلایل کتمان عوارض جراحی از بیمار

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران، تاکید کرد: اگر پزشکان قبل از عمل ، عوارض جراحی را برای بیمار تشریح کنند، از حجم اعتراضات و شکایت های بعد از جراحی کاسته می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر بهزاد رحمانی  اظهارداشت: در یازدهمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی ایران، موضوع عوارض جراحی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

 

وی با اعلام اینکه یازدهمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی ایران از ۲۵ تا ۲۷ فروردین ۹۵ در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار خواهد شد، گفت: برای اولین بار شرکت در این کنگره رایگان است و تا کنون نیز بیش از ۲۰۰۰ نفر ثبت نام کرده اند.

 

رحمانی با اشاره به حضور ۱۱ گروه هدف از جامعه پزشکی در کنگره یازدهم، تاکید کرد: برای حاضرین از ۷.۵ تا ۱۱.۵ امتیاز بازآموزی در نظر گرفته شده است.

 

وی در ادامه به موضوع عوارض جراحی اشاره کرد و افزود: آنچه بیماران را شوکه می کند، جراحی است.

 

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران با تاکید بر اینکه پزشکان باید عوارض جراحی را پیش از عمل به بیمار توضیح بدهند، گفت: اگر بیمار در جریان عوارض جراحی باشد، پذیرش این عوارض و مسائل ناشی از آن خیلی آسانتر خواهد شد.

 

رحمانی ادامه داد: یکی دیگر از محاسن گفتن عوارض جراحی قبل از عمل به بیمار، پایین آمدن میزان نارضایتی و شکایت های بعد از عمل خواهد بود.

 

وی با بیان این مطلب که عوارض جراحی قابل پیش بینی است، گفت: درصد عوارض جراحی در ایران با آمارهای جهانی مطابقت دارد.

 

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران با انتقاد از نگاه مطلق بیماران به جراحی به عنوان درمان کارآمد و بدون عوارض، اظهارداشت: بیماران باید بدانند جراحی هم مثل سایر روش های درمانی، عوارض خودش را دارد.

 

رحمانی در پاسخ به این سئوال که چرا اغلب پزشکان عوارض قبل از جراحی را به بیمار نمی گویند، گفت: به خاطر همان نگاه مطلق بیماران به جراحی و اینکه تصور می کنند جراحی یک درمان کامل است.

 

وی ادامه داد: پزشکان از این می ترسند که با گفتن عوارض جراحی، بیمار نظرش در مورد انجام عمل جراحی تغییر کند و همین مسئله می تواند سلامت او را به خطر بیاندازد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار