حسین عبدالعزیزی، کارشناس بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: غذاهای باقیمانده حتما باید در یخچال نگهداری شود و در صورت عدم دسترسی به یخچال، یخدان و فریز از مصرف دوباره غذایی که بیش از دو ساعت از پخت آن می گذرد، باید پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه دست ها، تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را باید با مایع ظرفشویی و آب گرم قبل و پس از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام شسته شود، افزود: رعایت بهداشت فردی همچون شست و شوی مکرر دست ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه داشتن ناخن ها به حفظ سلامت کمک می کند.
این کارشناس تصریح کرد: همواره تخم مرغ را باید به طور کامل بپزید و هیچوقت قاشق یا کاسه حاوی تخم مرغ خام را در دهان نگذارید.
عبدالعزیزی گفت: هنگامی که در بیرون از منزل کباب می پزید، از ظروف تمیز برای کباب های پخته استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز شسته نشده، برای کباب های پخته استفاده نکنید.
این کارشناس بهداشت مواد غذایی در ادامه اظهار کرد: در حد امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خورداری شود و در صورت استفاده از غذا در رستوران های بین راه، غذا را به صورت کاملا داغ و یا کاملا سرد مصرف کنید.
عبدالعزیزی در پایان بیان کرد: در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی برچسب بسته بندی غذا نوشته شده، دقت شود.