مسافران نوروزی از خوردن غذا در رستورانهای نامعتبر بین راهی خودداری کنند
حسین عبدالعزیزی، کارشناس بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: غذاهای باقیمانده حتما باید در یخچال نگهداری شود و در صورت عدم دسترسی به یخچال، یخدان و فریز از مصرف دوباره غذایی که بیش از دو ساعت از پخت آن می گذرد، باید پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه دست ها، تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را باید با مایع ظرفشویی و آب گرم قبل و پس از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام شسته شود، افزود: رعایت بهداشت فردی همچون شست و شوی مکرر دست ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه داشتن ناخن ها به حفظ سلامت کمک می کند.
این کارشناس تصریح کرد: همواره تخم مرغ را باید به طور کامل بپزید و هیچوقت قاشق یا کاسه حاوی تخم مرغ خام را در دهان نگذارید.
عبدالعزیزی گفت: هنگامی که در بیرون از منزل کباب می پزید، از ظروف تمیز برای کباب های پخته استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز شسته نشده، برای کباب های پخته استفاده نکنید.
این کارشناس بهداشت مواد غذایی در ادامه اظهار کرد: در حد امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خورداری شود و در صورت استفاده از غذا در رستوران های بین راه، غذا را به صورت کاملا داغ و یا کاملا سرد مصرف کنید.
عبدالعزیزی در پایان بیان کرد: در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی برچسب بسته بندی غذا نوشته شده، دقت شود.