آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۱۱۹

«آشپزنامه» با محوریت غذای ایرانی دوره قاجار ساخته می‌شود

سریال «آشپزنامه» با موضوع نمایش تصویری از غذای ایرانی دوره قاجار در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی در ۵۰ قسمت به تولید می‌رسد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجویی؛ مجید آسودگان سرپرست نویسندگان سریال «آشپزنامه» در گفتگو با خبرنگار ما از افزایش قسمت‌های سریال «آشپزنامه» خبر داد و گفت: 35 قسمت از فیلمنامه سریال آشپزنامه در حال نهایی شدن است و با توجه به حجم پژوهش‌ها و نیز قصه سریال به این توافق رسیدیم که این سریال به بیش از 50 قسمت نیز برسد.

 

آسودگان هم چنین اذعان داشت: فیلمنامه «آشپزنامه» حداکثر تا اواخر بهار به اتمام می‌رسد و وارد پیش تولید می‌شود.

 

او در مورد لوکیشن «آشپزنامه» توضیح داد و گفت: کل داستان و لوکیشن‌ها در استان گیلان و بخش عمده آن در نزدیکی شهر فومن بوده و مربوط به دوره قاجار است. داستان در قلعه‌ای مشابه قلعه رودخان منتهی یک قلعه مسکونی در جریان است.

 

وی به الزامات پیش تولید نیز اشاره کرد و گفت: در واقع چنین قلعه‌ای وجود خارجی ندارد و گروه پژوهشی ما با مشورت تنی چند از مرمت کاران، چنین قلعه‌ای را طراحی کرده است و در زمان پیش تولید که احتمالا اواخر بهار است، این بنا ساخته می‌شود.

 

سریال «آشپزنامه» به سرپرستی مجید آسودگان در۵۰ قسمت 45 دقیقه‌ای در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی به نگارش در می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار