آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۲۴۲

امضای تواقفنامه تجاری میان ایران و انگلیس

وزیر تجارت، نوآوری و مهارت انگلیس از امضای توافقنامه میان این کشور و ایران برای تسهیل همکاری تجاری خبر داد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، ساجد جاوید، وزیر تجارت، نوآوری و مهارت انگلیس، روز چهارشنبه در کنفرانسی در لندن گفت این توافقنامه میان آژانس صادرات انگلیس و صندوق ضمانت صادرات ایران امضا شده که صادرات دو جانبه را تسهیل می کند.

 

جاوید افزود انگلیس مشغول کار با شرکای اروپایی برای کمک به برطرف کردن محدودیت‌های بانکی ایران است اما هنوز موانع «قابل توجهی» در تامین مالی تجارت با تهران وجود دارد.

 

این وزیر انگلیسی قرار است امروز چهارشنبه برنامه سفر یک هیأت اقتصادی بزرگ متشکل از فعالان اقتصادی در حوزه‌های نفت،‌ گاز، زیرساخت و مهندسی به ایران را اعلام ‌کند.

 

به نوشته فایننشیال تایمز، این هیات قرار است در ماه مه (اردیبهشت - خرداد) برای استفاده از فرصت‌های دوره پسابرجام به تهران سفر کند.

 

جاوید گفته است انگلیس به عنوان کشوری فعال در زمینه تجارت، نمی‌تواند تنها به شرکای تجاری آشنا بسنده کند چرا که آینده کشور فراتر از اروپا و شرکای انگلیسی خواهد بود.

 

وی تصریح کرده است: «باید بازارهای جدیدی را برای کالاهای بریتانیایی و منابع جدیدی برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کنیم.»

 

پیشتر امیر حسین زمانی‌نیا، معاون وزیر نفت ایران در امور بین الملل، پس از دیدار با آجای شارما، کاردار وقت انگلیس در تهران گفت هر شرکت خارجی که قصد فعالیت در ایران را دارد باید طرح مشخص و پرباری برای همکاری با بخش خصوصی ایرانی ارائه دهد.

 

وی افزود شرایط ایران نسبت به 10 سال گذشته کاملا تغییر یافته و شرکت‌های خارجی که قصد فعالیت در ایران را دارند باید این موضوع را در نظر بگیرند.

 

رسانه‌ها از تمایل شرکت‌های نفتی شل و بریتیش پترولیوم (بی‌پی) برای سرمایه گذاری در ایران خبر دادند؛ حضور این شرکت‌ها در ایران ممکن است فرصت خوبی برای تامین نفت و گاز مورد نیاز انگلیس باشد.

 

چندی پیش وزارت خارجۀ انگلیس اعلام کرد از روابط تجاری با ایران استقبال می‌کند و در این راستا به شرکت‌های انگلیسی در مورد نحوۀ تجارت با ایران در دورۀ پیش و پس از لغو تحریم‌ها مشاوره داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار