به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه خبرگان رهبری، آیتالله دری نجف آبادی در نطق پیش از دستور خود با تقدیر و تشکر از حضور مردم برای شرکت پرشور در راهپیمایی 22بهمن و انتخابات دو مجلس خبرگان وشورای اسلامی گفت: حضور پرشور مردم در این دو عرصه مهم موجب تقویت نظام و رهبری معظم انقلاب شد که قابل تقدیرو شکر گزاری است . هرچند در دوره آتی مجلس خبرگان در محضر حضرات آیات یزدی و مصباح یزدی نبوده و از این لحاظ متاثر هستیم.
وی در ادامه رحلت آیت الله واعظ طبسی را تسلیت و به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی برای بر عهده گرفتن تولیت آستان قدس رضوی تبریک وبرای وی آرزوی موفقیت کرد.
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری سپس به موضوع اقتصاد پرداخته و با اشاره به برنامه های توسعه به تبیین عناصر و مولفه های موفقیت و تحقیق اهداف توسعه پرداخت و افزود: اقتصاد ما برای رسیدن به رونق و در راستای اجرای سند چشم انداز 1404 نیازمند جدا شدن از درامدهای نفتی است و تا زمانی که این نگاه بر نظام اقتصادی و اداری ما حاکم باشد نمیتوانیم به تحقق سند، خوش بین باشیم. لذا بحث بهره وری و عملی کردن آن نیازمند اصلاح نگاه به مقوله فرهنگ کار و تلاش است.
وی تصریح کرد: از عناصر و مولفههای موفقیت میتوان به عزم و اراده ملی، فراگیر و همگانی برای تحقق اهداف فرهنگ سازی برای کار و اشتغال و فعالیت سالم برای تمامی ملت و افزایش راندمان نیروی کار ، توسعه فرهنگ کار و تولید و تلاش و مجاهدت سازماندهی نیروها و کادر سازی برای تحقق و تسهیل امر تولید و سرمایه گذاری به کارگیری مدیران دلسوز ، متعهد و کاردان و کارآمد، گسترش فرهنگ قناعت و صرفه جویی و کاهش مصرف به ویژه در مصرف آب، انرژی و مواد غذایی اشاره کرد.
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: اولویت بندی در تخصیص سرمایهها، صنایع و کارهای عمرانی، اجرای صحیح اصل 44 در دوفاز واگذاریها و سرمایه گذاریهای جدید، تعادل در واردات و صادرات غیر نفتی و استفاده حداکثری از ظرفیت بخش کشاوری از جمله آبیاری قطرهای و اجرای طرح طوبی میتواند در رونق اقتصاد کشور بسیار موثر باشد.
آیت الله دری نجف آبادی به موضوع خصوصی سازی و تخلفاتی که در عمل رخ داده اشاره کرد و گفت: شیوه ناصحیح واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی نه تنها کمکی به رشد اقتصادی کشور نکرده، بلکه به ایجاد اختلاف طبقاتی بیش از پیش دامن زده است و باید برای آن فکری کرد.
وی همچنین از حجم نا متناسب واردات و صادرات اشاره و از واردات بی رویه و صادرات غیر کارشناسی کالاها انتقاد کرد.