آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۵۰۶

داعش در جزیره سامرا از گاز خردل استفاده کرد

عصائب اهل الحق درباره احتمال استفاده داعش از گازهای کلر و خردل در درگیری‌های آتی نیز هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش موسوم به عصائب اهل الحق با اعلام استفاده گروه تکفیری صهیونیستی داعش از گازهای کلر و خردل در درگیری های منطقه جزیره سامرا ، درباره احتمال استفاده داعش از این گازها در درگیری های آتی نیز هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری آسیا، جواد الطلیباوی سخنگوی نظامی این جنبش اعلام کرد گروه تکفیری صهیونیستی داعش در درگیری نیروهای امنیتی و مردمی برای آزاد سازی منطقه جزیره سامرا از گازهای کلر و خردل بر ضد این نیروها استفاده کرده است.
 
وی تصریح کرد طبق اطلاعات موثق ، داعشی ها دارای سلاح های ممنوعه مجهز به گاز خردل و کلر و دیگر سم های خطرناک هستند و در صدد می باشند در درگیری های آینده در منطقه کرمه و موصل نیز از این گازها استفاده کنند.
 
دولت عراق خواستار تجهیز نیروهای مردمی و امنیتی با ماسک های و دیگر لوازم ضروری در برابر این گازها شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار