موگرینی ۲۸ فروردین برای مذاکره درباره مسائل مختلف به ایران می‌آید
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۲۴۸

موگرینی ۲۸ فروردین برای مذاکره درباره مسائل مختلف به ایران می‌آید

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه تاریخ دقیق سفرش به تهران را اعلام کرد و گفت: در این سفر در مورد موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای بحث خواهد شد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت وزرای خارجه کشورهای اتحادیه اروپا امروز در مورد موضوعات مختلف از جمله ایران بحث خواهد شد.

 

وی که پیش از نشست شورای وزیران اتحادیه اروپا در بروکسل صحبت می‌کرد، گفت: «در این نشست در مورد سفر آتی‌ام به ایران که روز 16 آوریل (28 فروردین) به همراه تعداد زیادی از کمیسرهای اروپایی انجام خواهد شد، بحث می‌کنیم.»

 

موگرینی افزود: «با وزرا در مورد اینکه قصد داریم در چه زمینه‌ها و بخش‌هایی روابط خود را با ایران به طور کامل از سر گرفته و احیا کنیم و همچنین همکاری با ایران در موضوعات دوجانبه و تا حدی مسائل منطقه‌ای از جمله سوریه که همواره در صدر مباحثمان بوده و یمن و مسائل دیگر، صحبت خواهیم کرد.»

 

وی همچنین گفت در نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا، در مورد لیبی، روابط دوجانبه با روسیه و همچنین مسئله فلسطین بحث و گفت‌وگو خواهد شد.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۲
ای بابا ای بابا آخه چرا...
0
0
الف رسول پور
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۲
چشم مشدحسن و ظریف روشن.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار