آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۲۸۷

نتانیاهو: تغییراتی ریشه‌ای در تعامل کشورهای عربی با اسرائیل حاصل شده است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید برخی کشورها فهمیده‌اند که اسرائیل دشمن آنان نیست و تغییراتی ریشه‌ای در تعامل کشورهای عربی با تل‌آویو پدید آمده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی عصر امروز دوشنبه، از اینکه در شیوه تعامل کشورهای عربی با این رژیم تغییراتی جدی حاصل شده، ابراز خرسندی کرد.


طبق گزارش وبگاه خبری «صفا» فلسطین، نخست‌وزیر اسرائیل گفت که در شیوه تعامل کشورهای عربی با رژیم اسرائیل تغییری ریشه‌ای حاصل شده و این مسئله در چارچوب منافع مشترک در خاورمیانه است.



نتانیاهو این سخنان را در کنفرانس حزب لیکود (حزب حاکم) در قدس اشغالی و در بیست‌وچهارمین سالروز «مناخم بگین» نخست‌وزیر اسبق اسرائیل بیان کرد.


نتانیاهو گفت: برخی کشورها سرانجام دریافتند که اسرائیل دشمن جهان عرب نیست و شریک این کشورها در مبارزه‌اش با عناصر افراطی اسلامی است.


اخیرا سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله هشدار داده بود که رژیم صهیونیستی در پی اختلافات موجود در منطقه میان کشورهای اسلامی، می‌خواهد خود را دوست کشورهای سنی‌مذهب جهان عرب نشان بدهد.


نتانیاهو تعامل کشورهای عربی با اسرائیل را «شراکت» نامید و گفت: ایمان دارم که این شراکت در رسیدن به راه‌حل با همسایگان فلسطینی‌مان به شکلی واقعگرایانه‌تر، نقش خواهد داشت.


او در ادامه از تلاش برای برخورد قاطعانه با آنچه آن را «سازمان‌های تروریستی» در داخل اسرائیل و خارج آن نامید، سخن گفت و از اینکه 161 کشور با رژیم اسرائیل روابط دارند، ابراز خرسندی کرد و از مناخم بگین که با مصر توافق صلح امضا کرد، به عنوان عامل ثبات منطقه یاد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار