آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۹۲۲
به بهانه حفظ وحدت کشورهای عربی؛

رئیس مجلس عراق از قرائت بیانیه نمایندگان در حمایت از حزب الله جلوگیری کرد

«سلیم الجبوری» رئیس مجلس عراق پیشنهاد شماری از نمایندگان برای قرائت بیانیه‌ حمایت از حزب‌الله لبنان را رد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع پارلمانی عراق، خبر داد که «سلیم الجبوری» رئیس پارلمان عراق با بیان اینکه موضع عراق و کشورهای عربی در قبال حزب‌الله واحد است، مانع از قرائت بیانیه‌ای در حمایت از این حزب لبنانی شده است.

 

به نوشته پایگاه خبری السومریه نیوز، سلیم الجبوری، همچنین مدعی شده است که عربستان نسبت به سفر ابراهیم الجعفری به ریاض، روی خوش نشان داده است. او همچنین در پاسخ به نمایندگانی که خواستار قرائت بیانیه در حمایت از حزب‌الله بودند، گفته است: ما به دوستانمان نیاز داریم.

 

سلیم الجبوری، عضو فهرست «العراقیه الوطنیه» است که مواضع نزدیک به عربستان سعودی دارد.

 

ابراهیم الجعفری، وزیر خارجه عراق 21 اسفندماه  94 هنگام سخنرانی در اتحادیه عرب، به شدت از حزب‌الله و سید حسن نصرالله دفاع کرده و گفته بود هر کسی حزب‌الله را تروریست بخواند، خودش تروریست است.

 

اتحادیه عرب به استثنای کشورهای عراق، لبنان و الجزایر بعد از ظهر همان روز حزب‌الله را در فهرست گروههای تروریستی قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
خاک ...
6
0
پربازدیدترین آخرین اخبار