دی میستورا: درباره مسائل اصلی به توافق رسیده‌ایم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۹۳۰
دولت سوریه و معارضان، نظام فدرالی را رد می‌کنند

دی میستورا: درباره مسائل اصلی به توافق رسیده‌ایم

فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه اعلام کرد: رایزنی‌های خود را با هیأت دولت سوریه و معارضان، ادامه می‌دهد و دو طرف در مورد مسائل اصلی توافق دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «استیفان دی میستورا» نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، امروز (پنج‌شنبه) در کنفرانس خبری به خبرنگاران گفت که با هیأت‌ دولت سوریه و معارضان مقیم ریاض در مورد مسأله بازداشت شده‌ها و اسیران رایزنی کرده است.

 

وی ادامه داد: موضوع وصول کمک‌های بشردوستانه به شهر «داریا» و برخی مناطق دیگر هنوز حل نشده است اما اوضاع در سوریه بهتر شده و لازم است تا کمک‌ها ادامه یابد.

 

دی میستورا در مورد مذاکرات ژنو نیز گفت: درباره مسائل اصلی به توافق رسیده‌ایم اما آن‌چیزی که در ابتدا به‌ آن نیاز داریم؛ فهم مشترک است.

 

او گفت: اختلافات بین هیأت دولت سوریه و معارضان هنوز گسترده است اما دو طرف درباره مسأله ارزشمندی همچون وحدت سوریه و احترام به اقلیت ها نظر واحد دارند و هر دو  سیستم فدرالی را رد می‌کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار