آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۲۹۳
منابع اطلاعاتی اعلام کردند

۴۰۰ داعشی برای حملات تروریستی به اروپا اعزام شده‌اند

منابع امنیتی از ورود دست‌کم ۴۰۰ عنصر گروه تروریستی داعش به اروپا برای انجام حملات انتحاری خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، برخی منابع امنیتی به «آسوشیتدپرس» اعلام کرده‌اند، دست‌کم 400 تن از عناصر گروه داعش به کشورهای اروپایی منتقل شده‌اند تا حملات تروریستی در آنجا صورت دهند.

 

این منابع که شامل مسئولان دستگاه‌های اطلاعاتی اروپایی و عراق و نیز یکی از اعضای پارلمان فرانسه است، تأکید کردند، اردوگاه‌هایی ویژه برای آموزش این تروریست‌ها در زمینه نحوه انجام حملات علیه غربی‌ها ایجاد شده است.

 

این اظهارات یک روز پس از حملات تروریستی بروکسل، پایتخت بلژیک مطرح می‌شود که در جریان این انفجارها، دست‌کم 35 تن کشته و صدها تن دیگر مجروح شدند.

 

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در خبری نوشت: سرویس‌های امنیتی بلژیک و همچنین دیگر نهادهای اطلاعاتی غربی از قبل و به‌طور دقیق هشدارهای اطلاعاتی درباره حملات تروریستی روز سه‌شنبه بروکسل دریافت کرده بودند.

 

به‌نوشته این نشریه اسرائیلی، سرویس‌های امنیتی فوق با اطمینان بسیار بالایی می‌دانستند حملات تروریستی در آینده‌ای بسیار نزدیک در فرودگاه و احتمالاً در مترو صورت خواهد گرفت.

 

هاآرتص همچنین می‌افزاید: حمله به متروی بروکسل نیز احتمالاً برای نهادهای اطلاعاتی بلژیک و غرب مشخص بوده و این حمله در شهر «رقه» یا همان پایتخت خودخوانده گروه تروریستی داعش در سوریه طراحی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار