آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۲۹۶
بانک دولتی پاکستان پیشنهاد کرد

دلار از مبادلات تجاری ایران و پاکستان حذف شود

بانک دولتی پاکستان به وزارت بازرگانی و سایر ادارات مربوطه این کشور توصیه کرده که برای تجارت با ایران به‌جای دلار از یورو استفاده کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یکی از مقامات ارشد وزارت بازرگانی پاکستان گفت: بانک دولتی پاکستان (SBP) به وزارت بازرگانی و دیگر ادارات مربوطه توصیه کرده که در حال حاضر آغاز تجارت با ایران با دلار امکان‌پذیر نیست.

 

وی افزود: بانک دولتی پاکستان در نظر دارد که فضایی فراهم شود تا تاجران دو کشور تجارت خود را پس از لغو تحریم‌های خارجی علیه ایران آغاز کنند.

 

مقام وزارت بازرگانی پاکستان اظهار داشت: این در حالی است که اگر تبادلات تجاری دو کشور با دلار آغاز شود، ترخیص کالا از گمرک نیازمند تایید بانک مربوطه در آمریکا خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: برخی تحریم‌های خارجی علیه ایران هنوز وجود دارند؛ بنابراین تجارت با دلار می‌تواند برای تاجران پاکستانی مشکل ایجاد کند.

 

مقام پاکستانی به اکسپرس تریبون گفت: بانک دولتی پاکستان توصیه کرده که تجارت با ایران با یورو صورت گیرد.

 

در این راستا، قرار است وزارت بازرگانی و بانک دولتی پاکستان با برگزاری سمیناری در هفته اول ماه آینده میلادی در کراچی جامعه کسب و کار و تاجران را از مزایای تجارت با یورو آگاه کنند.

 

وزارت بازرگانی پاکستان همچنین در حال آماده کردن برخی طرح‌های تجاری است تا با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور کشورمان به اشتراک بگذارد.

 

حسن روحانی قرار است فردا (جمعه) برای دیدار رسمی به پاکستان سفر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۸
این حرف که حرف دکتر حسن عباسی هستش که بار های بار به دولت طدبیر و عمید به حسن روحانی زده شد و از این گوش اومد و از اون گوش رفت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار