به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو علی اصغر احمدی روز چهارشنبه در جریان بازدید از پایگاه های طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی در بندرعباس افزود: هیچ استانی به صورت ثابت بالگرد ندارند بلکه بین دو تا سه استان مشترک بوده که در ایام تعطیلات نوروز تاکنون ۳۰۰ پرواز بالگردی برای نجات و امدادرسانی به مسافران صورت گرفته است.
وی بیان داشت: نگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز بر این بوده که در هر استان یک بالگرد داشته باشند اما باتوجه به شرایط تحریم ها ، کمبود منابع مالی و زیرساخت ها تاکنون موفق به تهیه بالگرد نشده ایم و امیدواریم در هرمزگان که استانی ویژه و راهبردی است مورد اولویت قرار گیرد.
دبیر کل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اظهارکرد: در ایام تعطیلات نوروزی همچنین یک هزار و ۲۷۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار به همراه یکهزار اکیپ جوانان این جمعیت برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی در سراسر کشور فعالیت دارند.
احمدی با اشاره به اینکه مسئول ثبت حوادث ناجا و پلیس راهنمایی و رانندگی است و جمعیت هلال احمر کمک رسان آنها است، خاطرنشان کرد: باوجود همه توصیه ها و آموزش های که توسط پلیس ناجا و پایگاه های امداد و نجات هلال احمر در کمپین ها صورت گرفته اما رانندگان خود بایستی ملزم به رعایت قوانین و مقررات باشند و آن چه باید انجام شود حق با سلامتی است.
وی بیشترین حوادث کشور را مربوط به مناطق کوهستانی با ریزش برف و لغزندگی جاده عنوان کرد و یادآورشد: فرهنگ درست رانندگی کردن ، استراحت کافی ، رانندگی نکردن در هنگام خستگی وخواب آلودگی و رعایت توصیه های پلیس می توانند از بروز بسیاری از حوادث و تصادفات جلوگیری کند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور در پایان ، هدف از سفر به استان ها را در ایام نوروز در واقع تقویت پایگاه های امداد و نجات ، استقرار نیروها در پایگاه ها برای ارائه خدمات بهتر به مردم و تحقق دستورالعمل های ارائه شده به استان ها عنوان کرد.
بازدید از مرکز EOC و پست ایمنی و سلامت مسافران نوروزی در بندرعباس و همچنین بازدید از پست های امداد و نجات بین شهری و ایمنی و سلامت شهرستان های بندرخمیر و بندرلنگه از برنامه های سفر دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی و هیات همراه بود.