آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۰۳۹۱

لایحه آزادسازی سهام عدالت چشم انتظار امضای روحانی

هرچند در روزهای پایانی پارسال لایحه‌ آزادسازی سهام عدالت به تصویب هیات وزیران رسید اما این لایحه کماکان منتظر امضای رئیس جمهور برای ارسال به مجلس و در نهایت آزادسازی سهام عدالت است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ در حالی که بر اساس اصل 44 قانون اساسی، سال 94 زمان تسویه اقساط سهام عدالت و آزادسازی این سهام بود، به گفته دست اندرکاران این مدت برای شش ماه دیگر تمدید شده است تا با برگزاری مجامع شرکتها تا پایان شهریور امسال و مشخص شدن سود تقسیمی بنگاهها، میزان اقساط تسویه شده سهام عدالت مشخص شود و پس از آن رفته رفته سازوکار آزادسازی سهام عدالت فراهم شود تا شاید مشمولین پس از سالها انتظار از منافع سهام خود بهره مند شوند.

 

از سوی دیگر یکی از پیش شرط های اصلی آزادسازی سهام عدالت، ارائه لایحه دولت به مجلس است که فعلا نه از زمان قطعی ارسال آن به بهارستان خبری است و نه از جزئیات و نحوه آزادسازی و خرید و فروش این سهام.

 

همچنین در روزهای پایانی پارسال لایحه‌ آزادسازی سهام عدالت به تصویب هیات وزیران رسید و حالا همه چیز در گرو امضای رئیس جمهور بر این لایحه است تا در صحن علنی مجلس بررسی و کارشناسی شود و با فراهم آمدن مقدمات و سازوکارها، خرید و فروش سهام عدالت تا پایان امسال امکان پذیر گردد.

 

بر این اساس چندی پیش هم رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی‌ از تعیین تکلیف نهایی سهام عدالت تا پایان امسال خبر داده و گفت پرونده واگذاری‌ها در قالب سهام عدالت به هریک از مشمولان در 29 اسفند‌ماه سال گذشته بسته شد و امسال مرحله نهایی آزاد‌سازی‌ سهام عدالت که شامل تخصیص سهام است انجام خواهد شد.

 

همچنین سازمان خصوصی‌سازی‌ امسال وارد حساب و کتاب‌ها خواهد شد و محاسبه خواهد کرد که به هریک از مشمولان چقدر سهام اختصاص خواهد یافت، تا پس از آن کار آزاد‌سازی‌ نهایی سهام عدالت انجام می‌شود.

با این وجود باید منتظر ماند و دید در آینده نزدیک با امضای رئیس جمهور لایحه آزادسازی سهام عدالت روانه مجلس خواهد شد یا نه، و آیا از چگونگی آزادسازی و خرید و فروش این سهام رمزگشایی می شود؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار