به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین مقیمی روز یكشنبه در حاشیه برگزاری همایش آموزشی توجیهی دست اندركاران انتخابات سه استان ایلام، كرمانشاه و كردستان در سنندج در جمع خبرنگاران افزود: انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی هفتم اسفند در 207 حوزه انتخابیه در سطح كشور برگزار شد كه 221 نفر به مجلس راه یافتند و 69 نفر باقی مانده باید در مرحله دوم انتخاب شوند.
وی با اعلام اینكه مرحله دوم انتخابات در 21 استان برگزار می شود گفت: افرادی كه در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در هر حوزه ای كه رای داده اند در مرحله دوم هم باید در همان حوزه رای دهند و افرادی كه در مرحله اول اصلا رای نداده اند هر جا كه تمایل داشتند می توانند رای دهند.
قائم مقام وزیر كشور در امور سیاسی در ادامه با قدردانی از حضور پرشور مردم در انتخابات هفتم اسفند گفت: حضور مردم همیشه در انتخابات شرط اصلی است و در دور اول مردم حضور بسیار خوب و چشمگیری داشتند كه در دور دوم هم ان شاء الله شاهد حضور چشمگیر خواهیم بود.
مقیمی در مورد برگزاری الكترونیكی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با اعلام اینكه از مجموع 24 فرآیند در برگزاری انتخابات 22 مرحله آن به صورت الكترونیكی انجام می شود گفت: تنها دو مرحله اصلی شامل رای گیری و شمارش آرا به صورت دستی انجام می شود كه از نظر وزارت كشور تمهیدات سخت افزاری و نرم افزاری برای انجام الكترونیكی این دو مرحله نیز انجام شده و وزارت كشور این آمادگی را دارد اما شورای نگهبان ایراداتی به نرم افزار داشتند و در نهایت این دو مرحله نهایی به صورت دستی انجام می شود.
وی در مورد میزان تعامل و هماهنگی وزارت كشور و شورای نگهبان در جریان برگزاری انتخابات 7 اسفند نیز گفت: بیشترین میزان تعامل و همكاری را با شورای نگهبان داشتیم و سعی كردیم كارها را براساس تعامل و مذاكره و گفت و گو پیش ببریم.
مقمی ادامه داد: در این ارتباط نیز چندین جلسه را برگزار كردیم و به استانداران و فرمانداران و برگزار كنندگان نیز اعلام كردیم كه با هیات های نظارت تعامل و همكاری صمیمانه تری با حفظ وظایف و اختیارات خود داشته باشند.
وی اظهار كرد: قانون برای ما وظایفی تعیین كرده است كه به آن عمل كردیم و در فضای بسیار خوبی این تعامل ها برقرار شد و توانستیم برای هر دو انتخابات در مرحله اول یك هیات اجرایی بگذاریم و هشت معتمدی كه برای مجلس خبرگان رهبری تعیین شد همان افراد را هم برای مجلس شورای اسلامی معرفی كردیم كه این مصداق تعامل خوب وزارت كشور و شورای نگهبان است.
رئیس ستاد انتخابات وزارت كشور در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در ارتباط با افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طبق قانون اساسی هر 10 سال یكبار باتوجه به جمعیتی كه اضافه می شود تعداد نمایندگان باید اضافه شود كه وزارت كشور پیشنهاد خود را به مجلس داده و باید نمایندگان آن را تصویب كنند.
مقیمی با بیان اینكه چون این تصمیم برای كل كشور است مجلس نتوانسته تاكنون تصمیم نهایی خود را بگیرد كه امیدواریم در اوایل مجلس دهم نمایندگان به این موضوع بپردازند و در مورد آن تصمیم بگیرند.
همایش یك روزه آموزشی توجیهی با حضور دست اندركاران انتخابات استان های ایلام، كرمانشاه و كردستان از صبح امروز یكشنبه در سالن آموزش و پژوهش استانداری كردستان در سنندج برگزار شد.