آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۳۸۳
در روز دوم رزمایش امنیتی پیامبر اعظم(ص) صورت گرفت؛

عملیات نیروهای ویژه سپاه در میرجاوه/ پاسگاه اشغالی آزاد شد

نیروهای ویژه سپاه صبح امروز با پشتیبانی هوایی و زمینی، پاسگاه اشغال شده توسط دشمن فرضی را در ادامه برگزاری رزمایش امنیتی پیامبر اعظم(ص) با موفقیت آزاد کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در دومین روز از برگزاری رزمایش امنیتی پیامبر اعظم(ص) در منطقه جنوب شرق کشور که از لحظاتی پیش با حضور سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه، سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه و برخی دیگر از فرماندهان سپاه در منطقه عمومی میرجاوه آغاز شد، نیروهای ویژه سپاه عملیات مقابله با کمین، آزادی پاسگاه‌های مرزی و عملیات راه بندان را با موفقیت انجام دادند.

 

در این عملیات، بالگردهای سپاه مواضع دشمن  فرضی را هدف قرار دادند و نیروهای پیاده با قرار گرفتن در مقابل نیروهای دشمن فرضی، مواضع آنها را منهدم کرده و عملیات راه‌بندان را با موفقیت انجام دادند.

 

نیروهای ویژه سپاه دقایقی پیش با پشتیبانی هوایی و زمینی، پاسگاه اشغال شده توسط دشمن فرضی را در ادامه برگزاری رزمایش، با موفقیت آزاد کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار