آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۸۳۶
جنبش اسلامی نیجریه:

شیخ زکزاکی چشم چپ خود را از دست داده است

شورای جنبش اسلامی در نیجریه فاش کرد که «ابراهیم زکزاکی» رهبر این جنبش در ستاد وزارت امنیت داخلی نیجریه دستگیر شده و چشم چپ خود را از دست داده و دست چپ وی نیز تاحدی فلج شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای جنبش اسلامی نیجریه (IMN) روز چهارشنبه (دیروز) فاش کرد که «شیخ ابراهیم الزکزاکی» رهبر این جنبش در ستاد وزارت امنیت داخلی (DSS) «ابوجا» دستگیر شده‌ است.

 

بنا به گزارش پایگاه «Allafrica»، شورای جنبش اسلامی نیجریه به ریاست «فستوس اوکویی» در یک کنفرانس خبری در «کادونا» اعلام کرد که الزکزاکی، چشم چپ خود را از دست داده است و از طرف دیگر دست چپ وی نیز تا تقریباً فلج شده است و وقتی با او در بازداشت ملاقات کردند، به سختی توانستند او را تشخیص دهند. بنا به گفته فستوس اوکویی، این رهبر شیعیان نیجریه در حال حاضر به کمک عصا راه می‌رود.

 

بنا به گفته اوکویی، نظامیان نیجریه با حمله به پناهگاه الزکزاکی و همسرش زینت در جریان یک درگیری خشونت‌آمیز که به کشته شدن چندین عضو جنبش اسلامی نیجریه منجر شد، به سمت رهبر جنبش شیعه نیجریه و همسرش تیراندازی کردند.

 

گزارش‌ها حکایت از آن دارد که زینت سه مرتبه مورد اصابت گلوله قرار گرفت و وضعیت جسمانی مناسبی ندارند.

 

«مکول کیون» یکی از وکلایی که در بازداشت از الزکزاکی دیدن کرده است، ادعاهایی مبنی بر اینکه این رهبر شیعیان نیجریه برای درمان به فرانسه رفته است را رد کرد و گفت که تمامی عمل‌های جراحی بر روی این رهبر شیعه و همسرش در یک بیمارستان مخفی در «لاگوس» در «کادونا» انجام گرفته است.

 

اوکویی گفته است که زکزاکی به آنها گفته است تا پرونده‌ای علیه ارتش و دولت کادونا به جریان درآورند و در 12 آوریل 2016، تیم قانونی زکزاکی از جانب وی و همسرش، دو پرونده شکایت را در نزد دیوان عالی فدرال ابوجا به جریان درآوردند.

 

طبق این گزارش، پلیس نیجریه و سرویس‌های امنیت داخلی (SSS) روز گذشته ادعا کردند که جنبش اسلامی نیجریه هیچ اعتنایی به مقامات قانونی نمی‌‌کنند.

 

دو سازمان امنیتی نیز مدعی شدند که جنبش اسلامی نیجریه توسط ایران و عراق تأمین بودجه می‌شوند.

 

در آبان ماه سال گذشته، در درگیری‌هایی که پس از حمله ارتش نیجریه به حسینیه «بقیة الله» در شهر زاریای نیجریه و منزل شیخ ابراهیم زکزاکی رخ داد،‌ علاوه بر همسر و پسر «شیخ زکزاکی»، بیش از 300 تن از شیعیان به شهادت رسیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
SAERES
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
وقتی دولت ایران مردم رو به شش و بش شکم مشغول میکنه این میشه که در تمام دنیا مظلومین بی یاور میمانند و خونشان پایمال میشود
79
0
محمد
۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۹
یاور اصلی همه مظلومان خداست و ایران وسیله است.
ولی حرف شما درسته وقتی دولتمردان ما به فکر جیب خود هستند و مردم رو به راه های گوناگون درگیر سختی های فراوان زندگی میکنن دشمن یار های مارو ضعیف میبینه و از این اقدامات میکنه
استاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۸
بله وقتی حضرات در خیابان های لوزان راه می رن و فکر می کنن که همه چی رو تونستن با گفتگو حل کنند و مردم را به بهانه های واهی مشغول می کنند همین می شود . هر وقت انقلابی عمل کردیم پیروز میدان بودیم .
51
0
سید هادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲
یاد فیلم مختار افتادم وقتی که ابن زیاد ملعون زد چشم مختار رو مصدوم و زخمی کرد و مختار را به زندان انداخت....
خدا این ظالمان نامرد رو لعنت کند
یا لثارات الحسین... شیخ زکزاکی تنها نیستی....
46
0
پربازدیدترین آخرین اخبار