کد خبر:۵۰۲۰۵۵

سیروس مقدم «علی‌البدل» را برای ماه رمضان می‌سازد

ساخت سریال «سنگ پا» به کارگردانی سیروس مقدم منتفی شده و سریال «علی‌البدل» جایگزین این سریال برای ایام ماه مبارک رمضان شبکه یک شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ از مدتی قبل در رسانه‌ها خبرهایی حاکی از ساخت سریال «سنگ پا» توسط سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری اعلام شده بود.

 

اما سازندگان بنا به دلایلی ساخت این سریال را منتفی دانستند و سریال «علی‌البدل» که مقدم بعد از «پایتخت 4» وعده ساخت آن را داده بود، قرار است سریال ماه رمضان شبکه یک سیما شود.

 

این سریال بزودی کلید می‌خورد همچنین گروه تولید در حال لوکیشن‌‌سازی و دکورسازی برای این سریال حوالی روستایی اطراف استان همدان هستند.

 

بازیگران «علی‌البدل» که تا به حال حضورشان در این پروژه قطعی شده است، عبارتند از: مهدی هاشمی، مهدی فخیم‌زاده، گوهر خیراندیش، سحر قریشی، احمد مهرانفر، ناهید مسلمی، هادی کاظمی، محمود جعفری، حسین محب‌اهری، فروغ قجابگلی و محسن تنابنده. ضمن اینکه در حین تولید سریال نیز بازیگرانی به فراخور قصه به داستان اضافه خواهند شد.

 

«علی‌البدل» قصه طنز، متفاوت و خاصی خواهد داشت.

 

از دیگر عوامل این سریال می‌توان به: محسن تنابنده سرپرست نویسندگان، خشایار الوند نویسنده، حسن وارسته مشاور، فرشاد گل‌سفیدی مدیر تصویربرداری، افسر نجات‌ایمانی طراح صحنه و لباس، مجید اسکندری طراح گریم، امیر پرتوزاده مدیر صدابرداری و ... اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار