کد خبر:۵۰۲۶۴۱
در ادامه کارشکنی‌های واشنگتن در اجرای برجام

جنبش قطع دنباله‌روی اروپا از آمریکا شکل می‌گیرد

استفاده آمریکا از نظام بانکی ضد ایران و متحدان خود، اروپایی ها را مجبور به پیدا کردن جایگزین می کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پرس تی وی، کارشناسان بر این باورند، وجود تناقض در موضع گیری اروپا و آمریکا در قبال ایران و موضوع توافق هسته ای، ریشه در جنبش سیاسی تازه‌پایی دارد که در کشورهای اروپایی و با هدف پایان دادن به دنباله روی اروپا از سیاست های آمریکا در حال شکل گیری است.

 

جیم دبلیو دین ، سردبیر وترنز تودی با اشاره به سفر هیات بلندپایه اتحادیه اروپایی به ایران به ریاست فدریکا موگرینی ، مسئول سیاست خارجی این اتحادیه و امضای توافق نامه های همکاری بانکی و مالی ، اقدام دولت اوباما را درباره محدود کردن دسترسی ایران به نظام مالی آمریکا، اشتباهی احمقانه خواند و افزود «همه دنیا می دانند که این توافق برای روان سازی همکاری بخش بانکی برقرار شده است. عملکرد آمریکا بار دیگر نشان داد ، آمریکایی ها چیزی را که امضا می کنند ، لزوما اجرا نخواهند کرد. بنابراین  سخنانی که موگرینی  در نشست خبری مشترک با ظریف بیان کرد از اهمیت بسیاری برخوردارند و از عمق اشتباه سیاسی دولت اوباما در قبال ایران حکایت دارند.»

 
این کارشناس امور سیاسی تاکید کرد، سیاست آمریکا در قبال برجام تغییرناپذیر است و مقام های آمریکایی درباره دسترسی ایران به نظام مالی این کشور کوتاه نمی آیند و موگرینی تلویحا به این موضوع اشاره می کند و مردم اروپا نیز  از موضع موگرینی حمایت می کنند.
 
این شرایط به اعتبار آمریکا در دنیا آسیب جدی وارد می کند و این حرکتی احمقانه است که پس از آن همه گفتگو برای تحقق توافق هسته ای ، حالا بیایند سر ایران کلاه گذارند . این اشتباهی دیپلماتیک است.
 
 
جیم دبلیو دین با اشاره به استفاده آمریکا از نظام بانکی به عنوان سلاح نه تنها ضد ایران بلکه ضد متحدان خود گفت، این موضوع، اروپایی ها را مجبور خواهد کرد به دنبال پیدا کردن جایگزین برای نظام بانکی باشند و این اقدام پیامدهای بدی را در دراز مدت متوجه آمریکا می کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار