کد خبر:۵۰۲۶۵۱
داعش از طریق دفاتر کاریابی سوئد نیرو میگیرد
گروه تروریستی داعش به جذب نیرو از طریق دفاتر کاریابی سوئد اقدام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فرُنتپیج، به طور گستردهای باور بر این است که بیکاری، عامل پیوستن تروریستها به داعش است! به نظر میرسد این گروه تروریستی به آژانس کاریابی سوئد نفوذ کرده تا افراد بیکار را جذب و استخدام کند.
«داعش به جذب مسلمانان از طریق آژانس کاریابی «مالمو» اقدام کرده است. یکی از کارمندان دفاتر خدمات کاریابی عمومی در مالمو متوجه تلاش یک نفر برای برقراری ارتباط با کارمندان این مرکز شد. این فرد با مسلمانان جویای کار تماس میگرفت و آنها را به پیوستن به این گروه شیطانی تشویق میکرد! هم کارمندان و هم مراجعه کنندگان، به این اقدام که کاملاً واضح صورت گرفت واکنش نشان دادند.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.