همکاري ورزشي رژيم صهيونيستي و عربستان سعودي
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۰۱

همکاري ورزشي رژيم صهيونيستي و عربستان سعودي

سرمايه گذار سعودي که مالک باشگاه انگليسي پورتسموث است برغم اطلاع از اينکه «افرام گرانت»، اسرائيلي است او را به عنوان سرمربي اين تيم استخدام کرد.

به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو»، گرانت مربي اسرائيلي 54 ساله که قبلا مربي تيم پورتسموث بوده است بعد از برکناري «پل هارت»، سرمربي سابق اين باشگاه به درخواست و تمايل شديد «علي الفرج»، مالک سعودي آن به عنوان سرمربي به کار گرفته شد.

گرانت در ماه اکتبر گذشته تنها چند روز بعداز اينکه مالک سعودي 90 درصد سهام باشگاه پورتسموث را از «سليمان الفهيم»، سرمايه گذار اماراتي و مالک قبلي اين باشگاه خريداري کرد به درخواست علي الفرج به عنوان سرمربي باشگاه تعيين شد.

«سميرنيل»، رئيس دفتر سليمان الفهيم سرمايه گذار اماراتي گفته است که مالک سعودي باشگاه پورتسموث بدون هماهنگي با الفهيم، گرانت مربي اسرائيلي را استخدام کرده است.

الفهيم که هنوز ده درصد سهام پورتسموث را در اختيار دارد، اين باشگاه را از مالک قبلي آن به قيمت 98 ميليون دلار خريداري کرده بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار