آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۷۰۱

اعزام ۲ عضو گارد ملی ارتش آمریکا برای حمایت از مغولان در افغانستان

در حالی که حملات طالبان افزایش یافته است، دو عضو ارتش ملی آمریکا به عنوان رابط واشنگتن با نظامیان مغول به افغانستان اعزام شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دو عضو ارتش ملی آلاسکای آمریکا اوایل ماه جاری به عنوان رابط آمریکا در حمایت از نیروهای مغول به  افغانستان اعزام شدند.

 

«کالین ولچ» از بخش نظارت و شناسایی و «تیموتی رینگ» از اولین گردان و پیاده‌نظام 143 هوابرد آمریکا به عنوان مشاوران تاکتیکی و رابط‌های آمریکا در حمایت از عملیات «نگهبان آزادی» به افغانستان اعزام شدند.

 

این دو مقام ارتش آمریکا به عنوان رابط مستقیم نیروهای مغولی با نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان و گروه حمایت پایه در تشکیلات جدید کابل و دیگر مکان‌های کشور هستند.

 

ولچ گفت: رابط مستقیم فرماندهی مرکز آمریکا و نیروهای نظامی مغول در افغانستان هستیم.

 

وی افزود: در ماموریت‌ها با نظامیان خارجی که آموزش نظامی به نظامی را انجام می‌دهند، همکاری می‌کنیم.

 

عملیات نگهبان آزادی ماموریت جدید آمریکا در افغانستان است که بر آموزش، مشاوره و کمک به نیروهای امنیتی این کشور تمرکز دارد.

 

نظامیان مغول وظیفه امنیت کمپ «مرمل» بزرگترین پایگاه ناتو در شمال و دیگر پایگاههای موجود در افغانستان را بر عهده دارند.

 

در حال حاضر آمریکا حدود 9800 نیروی نظامی در افغانستان دارد که بر اساس برنامه قبلی قرار است این تعداد در پایان سال جاری میلادی به 5500 نظامی کاهش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار