کد خبر:۵۰۳۷۱۱
ستاری خبر داد

حضور ۱۰ هزار دستگاه آزمایشگاهی هایتک ساخت ایران در چهارمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی

معاون علمی فناوری رئیس جمهور از حضور ۱۰ هزار دستگاه آزمایشگاهی هایتک ساخت ایران در چهارمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی فناوری رئیس جمهور در نشست خبری چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که در شرکت نانو فناوران مقیاس برگزار شد گفت: دارایی شرکت هایی نظیر شرکت نانو فناوران مقیاس دانشی است که دارند و توانسته اند با همین دانش توانمندی های خود را نشان دهند. امسال در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران قریب به 10 هزار دستگاه آزمایشگاهی هایتک عرضه می شود که برخی از این تجهیزات 50 درصد پیچیدگی محصول و یا کمتر برخوردار است.

 

وی با اشاره به اینکه هیئت هایی از خارج از کشور برای خرید تجهیزات به ایران سفر می کنند گفت: هیئت های خارج از کشور برای خرید و صادرات می آیند و جهش خوبی برای فروش محصولات به همسایگان داریم.

 

ستاری در خصوص دستگاه الکتروریس که آماده صادرات به سایر کشورهاست گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران بنا شده این دستگاه به کره جنوبی صادر شود و چون پس از برجام این اتفاق می افتد به طور مستقیم به کره صادر می شود که این خودش اتفاق بزرگی است.

 

معاون علمی فناوری رئیس جمهور در ادامه بیان داشت: پس از برجام یکی از سوال ها این بود که چگونه با کشورهای خارجی برای صادر کردن محصولات خود به ایران مواجه شویم؟ اما وقتی شرکتی به این بخش از تکنولوژی می رسد که می تواند صادرات داشته باشد یعنی جلوی لزوم صادرات خارجی به کشور را می گیرد.

 

ستاری تاکید کرد: ما پیگیر بحث صادرات و کریدور محصولات دانش بنیان هستیم و یکی از دستاوردهای کریدور همین توانایی کار کردن و تعامل با شرکت های خارجی است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی فقط تبلیغات نیست. ما پایه حرکت کشور را بر روی نیروی انسانی متخصص گذاشته ایم که در توسعه روابط آینده کشور هم تاثیر مثبتی دارند.

 

در پایان این نشست سورنا ستاری، معاون علمی فناوری ریاست جمهوری از خط تولید صادراتی الیاف به کشور کره جنوبی بازدید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار