«دی میستورا»: پیشرفت مذاکرات ژنو ناچیز است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۸۳۹
با تأکید بر نیاز مبرم مردم سوریه به کمک‌های بشردوستانه؛

«دی میستورا»: پیشرفت مذاکرات ژنو ناچیز است

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه با اشاره به پیشرفت‌های واقعی در مسئله انسانی در این کشور تأکید کرد که ۵۵۰ نفر از شهروندان «فوعه» و «کفریا» از این شهرک‌ها خارج شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه تأکید کرد که در جریان مذاکرات ژنو پیشرفت ناچیز ولی واقعی درباره وضعیت انسانی در این کشور داشته است.

 

شبکه خبری «الجزیره» به نقل از دی میستورا گزارش داد که 550 نفر از مردم فوعه و کفریا از این شهرک‌ها خارج شدند.

 

وی همچنین تأکید کرد که محافظت از توافق «توقف اقدامات خصمانه» در سوریه به پیشرفت مذاکرات صلح کمک خواهد کرد.

 

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه با اشاره به نقش روسیه در رساندن کمک‌های انسان دوستانه تأکید کرد، ملت سوریه بعد از 5 سال درگیری به کمک‌های بشردوستانه زیادی نیاز دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار