آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۸۸۲

اعتراض سران تشکیلات خودگردان به هواداری محمودعباس از اسرائیل

تصمیم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای تعویق رای‌گیری شورای امنیت بر سر قطعنامه ضد اسرائیلی، انتقاد شدید سران تشکیلات را در پی داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین شامل برخی اعضای جنبش فتح از تصمیم محمود عباس رئیس این تشکیلات درخصوص به تعویق انداختن بررسی قطعنامه شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی شدیدا انتقاد کردند.

 

به نوشته روزنامه «هاآرتص» چاپ رژیم صهیونیستی، مقامات فلسطینی که از هفته‌های قبل خواستار رای‌گیری شورای امنیت بر سر قطعنامه‌ای برای محکومیت اشغالگری صهیونیست‌ها بودند، با تصمیم ناگهانی عباس برای به تعویق انداختن جلسه بررسی این قطعنامه مواجه شدند.

 

این روزنامه دلیل این تصمیم را فشار دولت فرانسه به عباس طی دیدارش با فرانسوا اولاند رئیس جمهور این کشور و همچنین بی‌رغبتی دیگر اعضای شورای امنیت عنوان کرد.

 

یک مقام ارشد فلسطینی در گفتگو با هاآرتص ضمن تاکید بر اهمیت قطعنامه شورای امنیت، به تعویق انداختن رای‌گیری در زمان فعلی را کاری اشتباه اعلام کرد و گفت این مسئله هیچ منافاتی با کنفرانس بین‌المللی فرانسه ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار