دبيرعلمي بيست و هفتمين كنگره انجمن فيزيوتراپي ايران گفت: ضايعه نخاعي در ايران نسبت به ساير كشورها از شيوع بالاتري برخوردار است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر ايرج عبداللهي امروز دوشنبه در نشست خبري بيست و هفتمين كنگره انجمن فيزيوتراپي ايران در جمع خبرنگاران افزود: سالانه در كشور ۱۰۰هزار نفر دچار سكته مغزي مي شوند كه ۳۰ درصد از آنها در ماه اول فوت مي كنند و ۷۰ درصد باقي مانده دچار مشكلات حركتي مي شوند.
وي ادامه داد: همچنين حدود سه تا چهار هزار نفر درسال به بيماران مبتلا به ام اس افزوده مي شود كه اين آمار معادل كشورهاي اروپايي است؛ متاسفانه ۲۰ درصد از بيماران ام اس دچار ناتواني در زندگي مي شوند و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از آنها با مشكلات پيش رونده و ناتواني هاي جدي روبرو هستند.
به گفته عبداللهي آسيب نخاعي در اين بيماران از مشكلاتي است كه نيازمند خدمات فيزيوتراپي خواهد بود و بيمار براي حركت و راه رفتن از خدمات اين افراد بايد استفاده كنند.
وي افزود: در بيماران ضايعه نخاعي زمان براي شروع فيزيوتراپي وجود ندارد و با بهبود وضعيت علائم حياتي بيماران كار فيزيوتراپيست ها براي ادامه درمان و توانبخشي بايد به طور جدي آغاز شود.
دبير علمي بيست و هفتمين كنگره انجمن فيزيوتراپي اظهار كرد: بيماران ضايعه نخاعي روزانه بايد دو ساعت از خدمات فيزيوتراپيست ها استفاده كنند تا بتوانند به مرور زمان فعاليت هاي حركتي و جسمي خود را به دست آورند.