آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۷۳۷
در راستای اقدامات بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد؛

هسته محیط زیست توسط جنبش دانشجویی تشکیل شد/ محیط زیست را به نسل آینده هدیه کنیم

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد گفت: جنبش دانشجویی هسته محیط زیست را با هدف پاکسازی طبیعت تشکیل داده و بنا دارد این امانت الهی را برای نسل آینده حفظ و مراقبت کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشجویان بیدار، رضوان جعفری، ترم دو رشته مهندسی عمران و مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد گفت: حدود سه هفته است که هسته محیط زیست دانشگاه آزاد تشکیل شده و تا کنون سه مرحله از فعالیت خود را به اتمام رسانده است.

 

وی افزود: هدف از تاسیس هسته محیط زیست این است که دین اسلام طبیعت را متعلق به انسان می‌داند و این انسان است که باید امانت‌دار نعمت‌های الهی باشد تا بتواند برای نسل‌های آینده طبیعت را حفظ کند.

 

مسئله محیط زیست تجملاتی و درجه دو نیست؛ بلکه بسیار حیاتی است

 

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد با اشاره به سخن مقام معظم رهبری گفت: رهبر کبیر انقلاب اسلامی در سخنان خود به اهمیت طبیعت بسیار اشاره نموده و فرمودند مسئله محیط زیست و حفظ منابع طبیعی یک مسئله تجملاتی و درجه دو نیست بلکه یک مسئله حیاتی است.

 

نابودی طبیعت برابر با خیانت کردن است

 

وی افزد: یکی از اولویت‌های توسعه کشور در بخش حفظ محیط زیست است و لازم به ذکر است که اگر طبیعت نابود شود به نسل آینده خیانت خواهد شد و فرزندان ما رنگی از طبیعت را مشاهده و لمس نخواهند کرد.

 

جعفری یادآور شد: مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد هسته به نام هسته‌ی محیط زیست  را تشکیل دادند که تاکنون برنامه‌های را پیرامون موضوع محیط زیست در سه نقطه استان انجام داده است.

 

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد از جمله فعالیت‌های که توسط جنبش دانشجویی در هسته‌محیط زیست انجام گرفته را تصریح کرد: جمع‌آوری زباله‌های کوه بابا موسی، آبشار حمید و منطقه تفریحی درکش انجام گرفته قابل ذکر است که در این سه منطقه علاوه بر جمع‌آوری زباله به برخی از مردمی که آنجا حضور داشتند نیز کیسه زباله داده شده و آ‌ن‌ها مشتاقانه کمک کردند.

 

نکته مهم این است که بسیاری از مردم نه تنها همکاری داشتند؛ بلکه در جمع‌آوری زباله‌ها نیز کمک بسیاری کردند و با روی خوشایند از دانشجویان گروه هسته محیط زیست تقدیر و تشکر می‌کردند.

 

وی تصریح کرد: خوشبختانه عکس‌العمل دانشجویان تاثیر بسزایی بر مردم داشت.

 

امیدواریم جمع‌آوری زباله تبدیل به پیشگیری از ریختن آن شود

 

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد تاکید کرد:برنامه پاکسازی محیط زیست ادامه خواهد داشت امیدورم بتوانیم این عمل خداپسندانه را همگانی کرده و مردم چنان احساس مسئولیت کنند که زباله‌های خود را نریزند یعنی در واقع جمع‌آوری زباله تبدیل به پیشگیری از ریختن زباله شود.

 

جعفری بیان کرد: در حال حاضر تعداد اعضای هسته محیط زیست متغییر است در آغاز شروع فعالیت هسته نیرو کم بود اما اکنون تعداد به ۲۰ نفر رسیده و بسیجیان و دانشجویان عادی دانشگاه آزاد مشارکت خوبی را شروع کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: از اهداف دیگر هسته محیط زیست این است که چهره بسیجیان را بیشتر به مردم بشناساند و دیدگاه مردم را نسبت به بسیج عوض کند برخی از افراد فکر می‌کنند که بسیجیان انسان‌های گوشه‌گیر و مونزوی هستند و تنها به عبادت می‌پردازند مردم باید بدانند این قشر در تمام زمینه ها گام بر می‌دارد و به فکر اصلاح امور ریز و درشت و نیازهای مردم جامعه است.

 

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد تصریح کرد: اخلاص بچه‌های هسته محیط زیست قابل تحسین است و دانشجویان با جان و دل به پاکسازی محیط زیست پرداختند و بدون خجالت و واهمه کار می‌کردند.

 

وی گفت: انتظار گروه هسته محیط زیست این است که مردم مشارکت بیشتری در زمینه حفظ طبیعت داشته باشند و زحمات دانشجویان فعالی که به پاکسازی محیط می‌پردازند را هدر ندهند و به فکر آینده فرزندان خود باشند؛‌ در نظر داریم طی دو هفته آتی به جمع‌آوری زباله به نقطه بکر دیگر برویم که هنوز منطقه آن مشخص نشده است.

 

جعفری اظهار داشت: اردو درکش آخر منطقه‌ای بود که به پاکسازی آن پرداخته شد روز جمعه ساعت هشت صبح از محیط دانشگاه به این منطقه حرکت کردیم و زباله‌ها توسط دانشجویان جمع آوری شد در حال حاضر بسیج دانشجویی بودجه این عزیمت‌ها را به هسته محیط زیست پرداخت می‌کند.

 

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد تصریح کرد: تا کنون همکاری مسئولین و دانشجویان دانشگاه آزاد بجنورد با این هسته بسیار خوب بوده و امیدواریم از این بیشتر نیز ما را یاری کنند.

 

کانون هسته محیط زیست در حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد قرار دارد و توسط جنبش دانشجویی اداره می‌شود.

 

وی خاطر نشان کرد: کمال تقدیر و تشکر از اعضای هسته محیط زیست دانشگاه آزاد را دارم که ما را در این امر خدا پسندانه یاری می‌کنند.

 

مسئول هسته محیط زیست دانشگاه آزاد بجنورد تقدیر تشکر ویژه‌ای از حسن براتی، مسئول سایت بچه‌های مسجد دانشگاه آزاد و امین ریحانی، مسئول پایگاه دانشجویی فنی و مهندسی و نیما ربیعیان، مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد به عمل آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار