کد خبر:۵۰۷۱۸۳
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی:

۱۹۰ کارگر در خراسان رضوی در سال ۹۴ از کار افتاده شده‌اند

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۱۹۰ کارگر به علت حوادث ناشی از کار و نقص عضوهای غیر قابل برگشت در خراسان رضوی طی سال گذشته از کار افتاده شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حمید داستانی امروز در هشتمین همایش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای که با «شعار استرس، محیط کار، چالش همگانی» در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: از کار افتادگی 190 کارگر در سال گذشته در استان در حالی است که در این مدت یک هزار و 400 کارگر به علت حوادث ناشی از شرایط کارگری به کمیسیون‌های پزشکی مراجعه کرده‌اند.

 
وی آسیب به اندام‌ها به علت ضربات و صدمات را از مهم‌ترین علت ارجاع پرونده‌های حوادث ناشی از کار، به کمیسیون‌های پزشکی دانست و تصریح کرد: برخی از این نقص عضوها غیر قابل برگشت بوده و فرد از کار افتاده اعلام شده است.


مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی بیان کرد: آموزش و افزایش مهارت‌های کنترل و مقابله با حوادث کاری، نقش مهمی در پیشگیری از حوادث ناشی از کار دارد.


داستانی شعار امسال روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای برابر با 28 آوریل، را «استرس محیط کار، چالش همگانی»عنوان کرد و افزود: اگر استرس‌های شغلی پیشگیری و کنترل نشوند، آسیب‌ها و بیماری‌های مختلفی را در فرد شاغل برجای می‌گذارند.


وی خاطر نشان کرد: اقدامات لازم در جهت مدیریت و کاهش استرس کارگران و کارکنان و ارتقای سطح مشاوره‌ها از اهمیت بسزایی در خصوص کنترل استرس در محیط‌های کاری دارد.

 

داستانی با انتقاد از عدم رعایت بهداشت محیط در فضای کارگری، گفت: اگر می‌خواهید به منافع کارفرما دست پیدا کرده و به تبع آن منافع کارگری را حفظ کنید باید به ارتقای دانش و مهارت در نیروی کار خود بیندیشید و اصول بهداشت محیط در فضای کار را رعایت کنید.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی در پایان، یادآور شد: بیماری‌های تنفسی و یا آلودگی‌های تنفسی در فضای کار، کارگران را در معرض خطر قرار می‌دهد که باید تلاش شود تا سلامت این افراد را به آنان متذکر و مانع از ایجاد مشکلات حاد در این خصوص در کارگران شویم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار