کد خبر:۵۰۷۴۷۹
عضو انجمن روانپزشکان ایران:

۲۳.۵ درصد از جمعیت ایران نیاز به مداخله و درمان جدی دارند

عضو انجمن روانپزشکان ایران گفت: طی پالایش انجام شده در ایران ۲۳.۵ درصد از جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله نیاز به مداخله و درمان جدی دارند که هزینه‌های پرداختی برای درمان آنها بسیار کم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قوچان، علیرضا اکرمی‌نژاد ظهر امروز در چهارمین همایش ملی «مشاوره و سلامت روان» که به میزبانی دانشگاه آزاد قوچان برگزار شد، گفت: نبود سلامت روان معضلات زیادی را به همراه دارد و اگر بخواهیم خود را در تعریف سازمان جهانی قرار بدهیم باید دارای آسایش کامل جسمی، روانی و اجتماعی باشیم.

 

وی با بیان این موضوع که پیش‌بیی شده تا سال 2030 افسردگی مهمترین اختلال ناتوان‌کننده در جهان باشد، تصریح کرد: طی دهه‌های گذشته بیماری‌های عفونی موجب مرگ و میر بود و سلامت روان تنها ناتوانی ایجاد می‌کرد اما امروزه جامعه و خانواده را بسیار درگیر ود می‌کند.

 

رئیس کمیته اختلالات اضطرابی انجمن روانپزشکان ایران گفت: طی پالایش انجام شده در ایران 23.5 درصد از جمعیت 15 تا 64 ساله نیاز به مداخله و درمان جدی دارندکه هزینه‌های پرداختی برای درمان آنها بسیار کم است.

 

وی با یادآوری اینکه تعداد تخت‌های بیمارستانی لازم برای این موضوع بالای هفت هزار تخت بوده که چهار هزار کمتر از مورد نیاز است، بیان کرد: بیشتر کسانی که برای بهداشت روان مراجعه نمی‌کنند به خاطر مسائل اقتصادی بوده که اگر بیمه پوشش دهد به متخصصین بهداشت روان کمک می‌شود.

 

اکرمی‌نژاد با اشاره به اینکه باید ابتکاراتی در بیمه بوجود آید و به همکاران حوزه سلامت بسط داده شود، گفت: در مراجعین برای درمان سرپایی رقم پرداختی توسط بیمه بسیار کم است، یعنی از 38 هزار تومان بیمه تنها ۸۰۰۰ تومان را پرداخت و مابقی باید توسط بیمار تأمین شود.

 

وی فشار روانی در جامعه را یکی از علل مراجعه به روانپزشک در جامعه امروزی برشمرد و افزود: اختلالاتی که اغلب برای آن به روانشناس یا روانپزشک مراجعه می‌شود مربوط به اختلالات اضطرابی، خلقی، پرسُنالیتی و سوء مصرف مواد مخدر است.

 

عضو انجمن روانپزشکان ایران تأکید کرد: استرس و فشار روانی تا حدی برای زندگی لازم بوده؛ اما وقتی بالاتر از نقطه اپتیموم برود موجب اُفت در عملکرد، فراموشی، پرخاشگری و ایجاد اختلال در خواب می‌شود.

 

وی یکی از عوامل ایجاد اختلال در روان را سوء مصرف مواد مخدر دانست و خاطرنشان کرد: برخی افراد برای درمان‌هایی مثل ناتوانی‌های جنسی به سوی مواد می‌رود و متأسفانه در یکی از مواد پرمصرف در جامعه در حال حاضر ترامادول بوده به وفور در عطاری‌ها و سوپرمارکت‌ها در اختیار جوانان قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار