آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۱۰۲
باشگاه دانشجویان/

انقلابی با جنس پرزیدنت

اکنون همان کسانی که قبلا با تزویر سعی در براندازی «انقلاب اسلامی» داشتند، با شعار تدبیر، گرداگرد دولت جناب روحانی حلقه زده‌اند!

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی* شنیدیم که امروز آقای روحانی به نقل از شهید مطهری(ره) جمله‌ای را فرمودند که شنیدن جمله از جانب ایشان نیاز به تامل دارد. او گفت: «ما انقلاب اسلامی می‌خواهیم نه اسلام انقلابی»

 

چیزی که جای درنگ دارد، صحت یا عدم صحت این جمله نیست. چرا که در تفکر ناب شیعی، اصولا تفاوت انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی از ابزار یا هدف بودن اسلام و انقلاب نشات می‌گیرد. به بیان دیگر انقلاب اسلامی برچیدن طاغوت بوسیله انقلاب و جایگزینی اسلام به عنوان مبنای حکومت است. در این دیدگاه (اعتقاد به انقلاب اسلامی) ابزاری است برای برقراری حکومت اسلام و حاکمیت الله. یعنی اسلام «هدف» و انقلاب «ابزار» است.

 

اما در دیدگاه مخالف (اسلام انقلابی) عده‌ای منافق برای رسیدن به امیال و اهداف خود، اسلام را به عنوان ابزاری، برای رسیدن به یک انقلاب قرار می‌دهند.

 

بنابراین رئیس جمهور حرف اشتباهی نزده‌اند اما دانستن چند نکته درباره این جمله خالی از لطف نیست.

 

امروز متاسفانه در کشور ما کسانی هستند که اسلام را به عنوان ابزاری برای رسیدن به انقلاب قرار داده‌اند. اشخاصی که به دنبال اصلاح روش‌ها و کنش‌ها در ساختار نظام هستند. مجموعا شانزده سال دوران سازندگی و اصلاحات بر این تفکر منافقانه و مزورانه صحه گذاشتند و آن را تایید کردند. همان‌هایی که در لباس روحانیت و به اسم اسلام علیه تفکر و مبانی اصیل «انقلاب اسلامی» قد علم کردند و ماحصل اقداماتشان که بر مبنای سکولاریسم و نفی حاکمیت اسلام بود چیزی جز فتنه88 و تحمیل هزینه‌های گزاف به کشور نشد.

 

اکنون همان کسانی که قبلا با تزویر سعی در براندازی «انقلاب اسلامی» داشتند، با شعار تدبیر، گرداگرد دولت جناب روحانی حلقه زده‌اند!

 

و اما نکته قابل تامل همین‌جاست؛ که چرا رییس جمهوری که به گفته‌ی اخیرش به انقلاب اسلامی معتقد است باید عده‌ای را دور خودش جمع کند که بعضا هیچ اعتقادی به انقلاب اسلامی ندارند.

 

در اینجا خوب است به سخنان آقای روحانی در فصل‌نامه راهبردی سال 88  هم اشاره‌ای کنیم.

 

او در این سخنان خود می‌گوید که بعد از انقلاب اسلامی، جامعه جهانی ما را از صحنه اقتصاد بین‌الملل خارج کرد چون ما را محور خشونت و بعضا مولد تروریسم می‌دانند و تمام اینها هزینه‌هایی ست که انقلاب اسلامی به ما تحمیل می‌کند. روحانی سوالی را مطرح می‌کند: «آیا ما می‌خواهیم جمهوری اسلامی باشیم یا انقلاب اسلامی؟» و در پاسخ می‌گوید: «در واقع انقلاب کردیم تا به جمهوری برسیم، نه اینکه به گذشته رجعت کنیم.»

 

روشن شد که دیدگاه جناب روحانی در اینجا، این است که باید از مرحله «انقلاب اسلامی» به مرحله «جمهوری اسلامی» وارد شویم. چرا که با اعتقاد به انقلاب اسلامی مجبوریم آن را صادر کنیم و به زعم آقای روحانی صدور انقلاب باعث خارج شدن ما از گردونه اقتصاد جهانی و به تبع آن ایجاد هزینه برای ما می‌باشد. و این یعنی برای عبور از انقلاب اسلامی، باید از آرمان‌ها دست برداریم.

 

به وضوح مشخص است که سخن اخیر رییس جمهور (اعتقاد به انقلاب اسلامی و نفی اسلام انقلابی) با حرف‌های ایشان در سال 85 (اعتقاد به جمهوری اسلامی و گذر از انقلاب) نه تنها هیچ سنخیتی با هم ندارند بلکه در تعارض آشکار با هم هستند.

 

سیره عملی رییس‌جمهور 51 درصدی نشان می‌دهد که ایشان هنوز به همان مواضع سال 85 پایبند هستند چراکه اگر به ماده 6 پیوست «ب» قطعنامه 2231  که مورد قبول دولت آقای روحانی واقع شده است، مراجعه کنیم می‌بینیم که «کلیه دولت‌ها تدابیر لازم را اتخاذ خواهند کرد تا ... مانع از عرضه، فروش یا انتقال تسلیحات یا تجهیزات مرتبط از مبداء ایران، توسط اتباع یا کشتی‌ها و هواپیماهای تحت پرچم خود شوند». بنابراین ماده، ایران حق ندارد به حزب‌الله لبنان، فلسطین و نیروهایی که علیه داعش می‌جنگند، هیچگونه کمکی بکند. درحالی که حمایت از مستضعفین و مقابله با کفر و استکبار جهانی جزء لاینفک انقلاب اسلامی است.

 

به هر حال بهتر بود شخصی درباره «انقلاب اسلامی» و «اسلام انقلابی» اظهار نظرکند، که به مبانی اصیل و ناب «انقلاب‌اسلامی» معتقد و پایبند باشد؛ شخصی مثل استاد شهید مرتضی مطهری ...

 

محمدحسین ارجمندنیا- فعال دانشجویی

 

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار