آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۳۵۹

روش جدید کلاهبرداری؛ «کار در منزل با حقوق بالا و حداقل سرمایه»

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور از دستگیری شیادی که به بهانه کار زودبازده در منزل از ۵۰ نفر کلاه‌برداری کرده بود، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اکبر آقابیگی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با دریافت چند مرجوعه قضایی مبنی بر کلاه‌برداری با شگرد کار در منزل، تیمی از پلیس آگاهی این فرماندهی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

 

وی افزود: در بررسی اظهارات افراد مالباخته که اکثراً مردهای جوان جویای کار هستند، مشخص شد این افراد در پی تبلیغات گسترده مبنی بر کار در منزل با حقوق بالا با حداقل سرمایه به شرکتی در شهر نیشابور مراجعه کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور تصریح کرد: گرداننده این شرکت پس از پاره‌ای توضیحات فریبنده با جلب اعتماد این افراد و اطمینان از حداقل 600 هزار ریال سود روزانه بابت تولید فیلتر خودروهای سواری در منزل از هر کدام مبلغ 10 تا 12 میلیون ریال بابت ثبت‌نام، آموزش و تهیه مواد اخذ کرده و پس از مدتی متوجه می‌شوند شرکت تعطیل و فرد کلاه‌برداری متواری شده است.

 

آقابیگی ادامه داد: کارآگاهان دایره مبارزه با جعل و کلاه‌برداری پلیس آگاهی پس از بررسی دقیق اظهارات مالباختگان با راهنمایی آنان چهره فرضی متهم را ترسیم و تحقیقات گسترده‌ای را برای دستگیر او شروع کردند.

 

وی تصریح کرد: تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از یک سری تحقیقات محل اختفای متهم 47 ساله را در استان سمنان شناسایی و با اخذ نیابت قضایی او را در اقدامی ضربتی در مخفیگاهش دستگیر کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور اظهار داشت: این فرد شیاد در بازجویی‌های پلیس و مواجهه با تعدادی از مالباختگان به 50 فقره کلاه‌برداری با این روش اعتراف و پس از تشکیل پرونده با قرار صادره مقام قضایی روانه زندان شد.

 

آقابیگی خاطرنشان کرد: شهروندان در زمان سرمایه‌گذاری مراقب افراد سودجو و کلاه‌بردار بوده و به این مهم توجه داشته باشند؛ همواره این احتمال وجود دارد افراد سودجو با تبلیغات فریبنده قصد اعتمادسازی داشته تا در فرصت مناسب نسبت به انجام اعمال مجرمانه و کلاه‌برداری اقدام کنند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار