کد خبر:۵۰۸۴۸۲

برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم دینی و مبارزه با افراطی‌گری

به همت دانشگاه مذاهب اسلامی؛ اولین نشست "کنفرانس بین المللی علوم دینی و مبارزه با افراطی گری" برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ اولین نشست «کنفرانس بین المللی علوم دینی و مبارزه با افراطی گری» به همت دانشگاه مذاهب اسلامی روز  در گرگان برگزار می شود.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی اولین نشست «کنفرانس بین المللی علوم دینی و مبارزه با افراطی گری» که با همکاری مشترک دانشگاه مذاهب اسلامی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه بغداد برنامه ریزی شده، دوشنبه 20 اردیبهشت به میزبانی دانشگاه پیام نور استان گلستان در شهر گرگان برگزار می‌شود.

 

در این نشست علما و اندیشمندان، اساتید دانشگاه و مقامات کشوری و صاحبنظران این عرصه حضور دارند. بحث و تبادل نظر در زمینه تقریب مذاهب اسلامی،راهکارهای تحقق و عملی شدن آن و همچنین تبیین مواضع در خصوص افراطی گری به همراه سخنرانی علمای برجسته جهان اسلام  از اهداف و برنامه های این نشست یک روزه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار