ضرورت توجه به طرحهای فرهنگی ماندگار، اقتصاد دانش بنیان، توسعه تحصیلات تکمیلی و حضور خیرین در دانشگاه
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین جلسه شورای استان کرمانشاه در سال ۹۵ با حضور اعضا و با نوذر قنبری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی استان در واحد کرمانشاه برگزار شد.
در این جلسه، نخست رییس دبیرخانه ی هیات امنا استان گفت:« برای اجرای بخشنامه های سازمان مرکزی که به واحدها و مراکز استان ارسال می شود در خصوص اجرا و انجام به موقع آنها و در صورت نیاز به پاسخ در اسرع وقت اقدام صورت گیرد.»
دکتر سیروس محبی با توجه به سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل گفت:« مصرف بهینه و صرفه جویی در واحد ها و مراکز استان مد نظر تمامی مجموعه قرار گیرد و نسبت به اشاعه ی فرهنگ آسان گیری و مصرف صحیح با تشخیص و شناسایی نیازها در راستای ساماندهی هزینه ها اقدام نماییم.»
در ادامه پس از بیان نظرات اعضا و روسای شورای های تخصصی در خصوص مباحث مطرح شده در هر شورا تصمیم گیری لازم درباره ی مصوبات شوراها برای اجرایی شدن بعمل آمد.
دومین جلسه شورای استان کرمانشاه با بیان مطالب رییس شورای استان ادامه یافت؛ دکتر نوذر قنبری برای این جلسه و جلسات آتی شورا محورهای چهارگانه ی زیر را ملاک بحث و گفتگو و تصمیم گیری معرفی کرد و گفت:« محورهای مهم مد نظر شورای استان طرح های فرهنگی ماندگار، اقتصاد دانش بنیان، توسعه ی تحصیلات تکمیلی، نقش و حضور خیرین در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه خواهد بود.»
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه فرآیند کاری در دانشگاه را برای آینده این گونه تشریح کرد:« در فرآیند کاری برای دانشگاه در حوزهی شورای استان پرداختن به مباحث مهم و کلان استان در زیر مجموعه ی محورهای چهارگانه ی مطرح شده است و باید افق دید خود را در این محورها برنامهریزی و عملیاتی کنیم؛ انتظار این است که در آینده نزدیک شاهد موفقیت هایی در زمینه اقدام در این محورها باشیم که هر کدام از این محورهای مطروحه جای مطالعه، تحقیق، کار و اقدام عملیاتی فراوان می باشد.»
رییس شورای استان در پایان تعامل با مسئولین استان، نهادها، ارگانها، صنایع و نماینگان مجلس شورای اسلامی را در راستای پیشبرد اهداف کشور و دانشگاه مورد اهمیت دانسته و در خصوص اقدام برای ایجاد این تعامل تاکید کرد.