آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۹۹۸۸
کمالوندی:

در مذاکره با ۱+۵ موفق به برداشته شدن تحریم‌ها شدیم

معاون حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: جمهوری اسلامی ایران در نتیجه مقاومت و اصرار بر حقوق خود، با سیاستی هوشمندانه در مذاکره با کشورهای گروه ۱+۵ موفق به تثبیت حقوق کشورمان و برداشته شدن تحریم ها شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، چهارمین کنگره بین المللی صنعت هسته ای کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) با حضور بهروز کمالوندی معاون امور بین المللی، حقوق و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران روز پنجشنبه در استانبول برگزار شد.

 

کمالوندی در این کنگره که نمایندگانی از سازمان انرژی اتمی و کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا حضور داشتند، به سابقه کشورمان در این صنعت، توانایی های گسترده متخصصین ایرانی در بخش های مختلف این فناوری از جمله چرخه سوخت و غنی سازی اشاره کرد و با ارائه تاریخچه ای از این صنعت در ایران از جمله سیاست های متفاوت کشورهای غربی قبل و بعداز انقلاب ، فشارهای سیاسی و اقتصادی وارده بر کشورمان را تشریح کرد.

 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در نتیجه مقاومت و اصرار بر حقوق خود با سیاستی هوشمندانه در نتیجه مذاکره با کشورهای گروه 1+5 موفق به تثبیت حقوق کشورمان و برداشته شدن تحریم ها شد.

 

وی به ظرفیت ها و توانای های کشورمان در صنعت هسته ای اشاره کرد و گفت: پس از برجام این همکاری ها در حال گسترش می باشد.

 

معاون امور بین المللی سازمان انرژی اتمی کشورمان همچنین بر ضرورت همکاری نزدیک کشورهای منطقه در این صنعت در زمینه های مختلف از جمله ایمنی و آموزش نیروی انسانی تاکید کرد.


سومین کنگره نیز در آوریل سال گذشته در استانبول برگزار شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار