یگان‌های ویژه آل سعود وارد آنکارا شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۰۸۵۱
به منظور مشارکت در دوره‌های آموزشی نظامی

یگان‌های ویژه آل سعود وارد آنکارا شدند

یگان‌های ویژه عربستان سعودی، امروز به منظور مشارکت در دوره‌های آموزشی نظامی با حضور ۱۱ کشور جهان در ترکیه، وارد آنکارا شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع رسانه‌ای از ورود یگان‌های ویژه عربستان سعودی به آنکارا پایتخت ترکیه به منظور مشارکت در دوره‌های آموزشی نظامی مشترک که قرار است در شهر «إزمیر» برگزار شود، خبر دادند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری العربیه، این دوره‌های آموزشی تا پایان ماه می جاری ادامه خواهد یافت و 11 کشور از جمله آمریکا، آذربایجان، آلمان، ترکیه، قطر و عربستان در آن حضور دارند.

 

قرار است در این دوره‌های نظامی، یگانهای دریایی، زمینی و هوایی شرکت داشته باشند و در پایان دوره نیز یک رژه نظامی برگزار شود.

 

منابع آگاه نظامی عربستان اعلام می‌کنند که قرار است، هشت جنگنده تورنادو عربستان نیز در تاریخ 20 می برای شرکت در آموزشهای نظامی 20 روزه موسوم به «نصر الاناضول» (پیروزی آناتولی) عازم ترکیه شوند.

نظرات شما
اخوی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۱
اینجاست که به بعضی ها باید این آیه رو یادآور شد

و اعدو لهم ماستطعتم من قوة و من رباط الخیل ترهبون به عدوالله و عدوکم
43
3
آیت الله نعیمی
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۴
کاملا درسته
SNIPER
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۳
جسمهای حاضر و روح های غایب ...
5
0
علی نظری
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۱۴
اینم همش تقصیر دولت قبلیه!!!!!
وگرنه عربستان کجا؟ و یگان ویژه کجا؟ و تمرین مشترک نظامی با ترکیه کجا؟؟؟!!!!
27
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱
وای خدای من !!
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار