اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدطه هاشمی گفت: براساس آییننامهای که شورای اسلامی شدن دانشگاهها از سوی وزیر علوم ابلاغ کرده است و در شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه نیز به بحث گذاشته شد، موسیقی که در دانشگاهها استفاده میشود، موسیقی فاخر است که مختصاتی نظیر تناسب با موازین اسلامی، تقویت هویت ملی، برخورداری از محتوا و مضمون هدایتگر در مسیر ترغیب مخاطبان به وظائف اخلاقی و اجتماعی و همچنین تقویت روحیه علمی و میل به پیشرفت دارد.
وی افزود: موسیقی در دانشگاه نباید القای هیجانات خارج از عرف کند. به دلیل جایگاه دانش و تقدسی که دانشگاه دارد، نباید در آن موسیقی نواخته شود که مخصوص مجالس ابتذال، لهو و لعب باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: قطعا موسیقیهایی که مذاق و سلیقه مخاطب را به سوی حالت تخدیر و از خود بیخود شدن یا در نقطه مقابل به یاس و ناامیدی میبرد موسیقی مجاز در دانشگاه نیست.
هاشمی اظهار داشت: ما نیز تابع آییننامه مذکور هستیم که شیوهنامهای نیز دارد. گروههایی در هر واحد تشکیل شدهاند تا بر تفکیک موسیقی فاخر از موسیقی غیرمجاز نظارت کنند. در معاونت نیز شورایی با عنوان شورای هنر ناظر بر اجرای موسیقی در واحدهای سراسر کشور تشکیل میشود.
وی خاطرنشان کرد: به هر حال با اصل موسیقی مخالف نیستیم و شورای اسلامیشدن دانشگاهها نیز مخالفت نکرده است. موسیقیهایی که سخیف هستند و بیشتر باعث رکود و آسیبزدن به شخصیت روحی و فکری افراد میشوند، قطعا قابل اجرا نیست و کنسرت نیز در دانشگاه برگزار نمیشود اما درمیان برنامهها میتوانند از موسیقی فاخر استفاده کنند.