به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یک استاد دانشگاه و متخصص علوم رفتاری به پژوهش انجام شده در یک سال گذشته در مناطق مختلف تهران اشاره کرد و گفت: بر اساس این تحقیق مشخص شد که ۶۵ درصد افراد، خوردن را تفریح و سرگرمی می دانند.
مجید ابهری به این تحقیق که توسط گروه اجتماعی بنیاد علوم رفتاری انجام شده، اشاره کرد و افزود: این پژوهش از اول اردیبهشت ۹۴ تا اردیبهشت ۹۵ در مناطقی از تهران مانند فرحزاد، درکه، دربند و پارک های مناطق یک، ۵، ۷، ۱۱، ۱۷ و مراکز تفریحی مانند بوستان ها و جاذبه های گردشگری همچون دریاچه خلیج فارس و حاشیه رودها انجام شد و از خانواده های حاضر تحقیقاتی انجام گرفت که در نهایت مشخص شد ۶۵ درصد از افراد خوردن به صورت حضور در رستوران ها، سفره خانه ها و مراکز عرضه غذای فست فود یا سرو غذاهای خانگی در اماکن تفریحی را سرگرمی اصلی خود به خصوص در شب ها می دانند.
این آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری به علت این موضوع اشاره کرد و اظهار داشت: مردم علت این گرایش به صرف وقت برای تهیه غذا و صرف آن در مکانی غیر از خانه را، سالم ترین سرگرمی و تفریح اعلام می کردند که خانواده ها، خارج از رستوران در کنار هم بودند و حضور در فضای صمیمی و عاطفی را هدف اصلی برای حضور و صرف غذا اعلام کردند.
ابهری تاکید کرد: هزینه سفرهای برون شهری و مشکلاتی مانند نداشتن مرخصی یا وسیله حمل و نقل و امکانات اقامتی در بیرون از تهران از جمله دلایل خودداری از سفر از سوی این خانواده ها عنوان شد.
به گفته وی ایجاد فرهنگ پر کردن اوقات فراغت با اردوهای محلی و خانوادگی و یا مسابقات مرسوم، می تواند ابزار قابل توجهی برای گذران مناسب اوقات فراغت باشد.
این استاد دانشگاه افزود: همچنین کودکان و نوجوانان در این تحقیق کم علاقه ترین افراد به غذاهای غیررستورانی بودند و فقط ترجیح می دادند که غذا را در رستوران کنار خانواده میل کنند که این نشانه تغییر سبک زندگی است.
منبع: مهر