به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام علی پناهی مسئول عقیدتی سیاسی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار و متخصصین امروز در جمع تعدادی از نخبگان بسیجی با اشاره افزایش بحرانهای امنیتی در اروپا و آمریکا پس از آغاز جنگ واهی با تروریسم خود ساخته غربی گفت:امروز با افزایش بحرانهای امنیتی در اروپا بزرگترین چالش حیاتی پیش روی سردمداران این اتحادیه و حتی اندیشمندان کشورهای عضو این اتحادیه قرار گرفته است.
پناهی افزود: گرچه بحرانهای امنیتی امروز اروپا در ظاهر محدود به چند عملیات جداگانه تروریستی میشود اما در واقع ترس ناشی این عملیاتها شکافهای سیاسی و عقیدتی در اروپا را افزایش داده به طوری که حتی شاهد به قدرت رسیدن احزاب نژادپرست و تندرو در کشورهای عضو این اتحادیه هستیم.
وی ادامه داد: زمانی کارل دویج به عنوان یکی از بزرگترین جامعهشناس و نظریهپرداز غربی در سال 1975 آمریکا و اروپا را به عنوان جوامع امن مطرح نمود اما به مرور زمان آمریکا و اروپا به دلیل سیاستهای استعمارطلبانهشان با مشکلات خود ساختهای همچون سرکشی گروههای تروریستی داعش و القاعده روبهرو شدند که امروز گریبان خودشان را هم گرفته است.
پناهی با اشاره به مفهوم امنیت در جوامع مدرن بشری گفت: این که هر روز شهروندان عضو اتحادیه اروپا شاهد رعب و وحشت ناشی از انفجارهای تروریستی مانند انفجارهای لندن و بروکسل هستند خود نشانهای روشن بر پایان هژمونی غرب بر جهان است زیرا این کشورها دیگر قادر به تضمین امنیت خود در درون مرزهای جغرافیایی خود نیستند و طبعا این ناتوانی موجب بیاعتمادی افکار عمومی نسبت به توان و ظرفیت های این کشورها میشود.
وی افزود: دولتهای غربی سالها از طریق رسانههای جهانی تصاویری واهی از تمدن غرب را عرضه میکردند اما به لطف خدا امروز از طریق همین مجراهای رسانهای شاهد ضد تبلیغ بر علیه آن تصورات واهی و خیالی خود ساخته غرب هستیم.
این پژوهشگر حوزه علوم سیاسی ادامه داد: برای دههها پیمان نظامی آتلانتیک شمالی مرسوم به ناتو به عنوان جلوهای از قدرت، اقتدار و امنیت غرب معرفی میشد زیرا به موجب این پیمان اعضاء ناتو خود را مکلف میداند در راستای برقراری صلح و امنیت بینالمللی و منطقهای اقدام کند اما امروز این پیمان در برابر کوچکترین حملات تروریستی ناتوان و عاجز است.
مسئول عقیدتی سیاسی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار و متخصصین تصریح کرد: به زودی و با فروپاشی ساختارهای هژمونیک تمدن غرب که با تبلیغات دروغین حمایت از حقوق بشر و کرامتبخشی انسانها شکل گرفته است شاهد احیای تفکرات قرون وسطایی در اتحادیه اروپا خواهیم بود که در دهههای آینده یکی از کوچکترین پیامدهای آن احیای تفکرات شبه فاشیستی و نئونازیستی در غرب است.
پناهی در پایان با اشاره به مفهوم تمدنسازی اسلامی گفت: امروز یکی از مهمترین تکالیف متفکرین و نخبگان جهان اسلام ایجاد و معرفی ساختارهای آلترناتیو الهی و اسلامی تمدنسازی برای غرب است زیرا با فروپاشی ساختارهای سیاسی اتحادیه اروپا طبعا بیش از هر زمانی ملتهای اروپایی و غربی به دنبال ایجاد یک ساختار جدید و جایگزین تمدنساز برای خود خواهند بود که طبعا میتوان با ارائه یک مدل الهی به آنها به دههها انحراف این ملتها پایان داد.