آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۳۴۱
در واکنش به افزایش حضور نظامی امریکا صورت می‌گیرد

افزایش حضور نظامی روسیه در مرزهای جنوب غرب

وزیر دفاع روسیه از تقویت حضور نظامی در جنوب غرب این کشور برای مقابله با تهدیدهای در حال شکل‌گیری خبر داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از ایتارتاس، «سرگئی شویگو» با بیان این مطلب در ادامه گفت روسیه در واکنش به «تلاش‌های برخی کشورها برای تشدید حضور نظامی خود در نزدیکی مرزهای ما» توان نظامی خود را در این منطقه افزایش داده است.

 

شویگو ادامه داد: واحد جنوبی ارتش با سامانه‌های پدافند هوایی تقویت شده و توان نیروی دریایی در جنوب غرب نیز به میزان یک سوم افزایش یافته است.

 

روسیه این اقدامات را در واکنش به افزایش حضور نظامی امریکا و ناتو در نزدیکی مرزهای خود انجام داده است.

 

سران ناتو قرار است در نشست تیر ماه خود در ورشو، پایتخت لهستان، استقرار نیروهای بیشتر در کشورهای شرقی اروپا را به طور رسمی تصویب کنند.

 

آنها اعلام کرده اند دستور کار این نشست ایجاد همکاری نزدیکتر بین اعضای ناتو و اتحادیه اروپاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار