آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۵۵۵

پنتاگون بابت تجاوز و قتل زن ۲۰ ساله ژاپنی عذرخواهی کرد

وزیر دفاع ژاپن اعلام کرد: پنتاگون بابت تجاوز و قتل زن ۲۰ ساله ژاپنی به دست یکی از نظامیان آمریکایی مستقر در جزیره اوکیناوا عذرخواهی کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه آساهی، ژنرال ناکاتانی وزیر دفاع ژاپن گفت که اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در تماس تلفنی با وی بابت کشته شدن زن 20 ساله ژاپنی در اوکیناوا توسط یکی از نظامیان آمریکایی مستفر در این منطقه عذرخواهی کرده است. 

 

کشته شدن این زن جوان ژاپنی توسط نظامی آمریکایی بار دیگر موجب خشم و اعتراض ساکنان این جزیره به حضور ارتش آمریکا در خاک ژاپن شده است.

 

بر اساس این گزارش، ناکاتانی به کارتر گفته است که قتل وحشیانه یک زن از سوی نظامیان آمریکایی بسیار زشت و تاسف آور است. 

 

 پلیس اوکیناوا روز پنج شنبه کنک فرانکلی شینزاتو، دریادار سابق ارتش آمریکا و یکی از کارکنان پایگاه هوایی کادنا در این جزیره را به اتهام آنچه که «دور انداختن»‌ جسد یک زن ژاپنی به نام رینا شیمابوکورو اعلام شده دستگیر کرد.

 

این مرد آمریکایی براساس گزارش‌ها اعتراف کرده که این دختر 20 ساله ژاپنی را هدف تجاوز قرار داده و او را به قتل رسانده است. روز جمعه شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن بعد از دستگیری این نظامی آمریکایی نسبت به این قتل ابراز انزجار کرده و فومیو کیشیدا، وزیر خارجه ژاپن نیز برای اعتراض اقدام به احضار کارولین کندی، سفیر آمریکا در این کشور کرد.

 

در حال حاضر حدود 50 هزار تفنگدار دریایی آمریکا در خاک ژاپن مستقر هستند که بیشتر این نیروها در جزیره اوکیناوا مستقر هستند. مردم ژاپن خواستار خروج کامل نظامیان آمریکایی از خاک کشورشان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عیسی شفایی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶
برای گند های دیگش هم باید عذر خواهی کنه باید قرامت بده مرگ برآمریکا
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۵
بابا جان مردم محترم ژاپن این امریکائی ها ول کن نیستندهر سال ویا هر6ماه و یا هر سه ما یکبار یکی از مردم ژاپن مورد تجاوز قرار می گیرد بابا جان مگر مردم ارزش ندارند اینطوری تلف می شوند قبلاً تجاوز کرده رها می کردند ولی الان تجاوز می کنند و می کشند ای روسای ژاپن و ای مسئولین ژاپن اینقدر ذلیلانه بر خورد نکنید بنده واقعاً متاسفم به مردم ژاپن و علی الخصوص به سران و دست اندر کاران ژاپن خدایا این دست اندر کاران عاجز را از دست این مردم ژاپن رها کن آمین رب العالمین
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار