کد خبر:۵۱۳۲۷۳
اعلام آمادگی روسیه برای آزادی «الرقه» از دست داعش
وزیر امور خارجه روسیه از آمادگی کامل این کشور برای هماهنگی به منظور آزادی شهر الرقه در سوریه از اشغال گروه تروریستی داعش خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» در نشستی در ازبکستان در واکنش به اظهارات مسئولان حزب کُرد «اتحادیه دموکراتیک سوریه» درباره حمله به الرقه گفت: «نمی توانم خبرهای مربوط به شروع عملیات را برای آزادسازی الرقه تایید کنم، اما اعلام می کنم که با مسئولیت کامل آماده هماهنگی برای آزادی الرقه از اشغال داعش هستیم.»
وی افزود، طبعاً الرقه سوریه نیز مانند شهر موصل عراق یکی از اهداف اصلی مورد نظر ائتلاف ضد تروریسم برای آزادی از اشغال داعش است.
لاوروف تاکید کرد: مسکو و واشنگتن برای هماهنگی عملیات نظامی در سوریه و تبادل اطلاعات توافق کرده اند.
وزیر امور خارجه روسیه در ادامه افزود: «روسیه با شرکای خود به توافق فوری دست نیافته است تا شک و تردیدهای آنها و حتی مخالفتشان را برای انتقال از مرحله مبادله اطلاعات تا هماهنگی تحرکات در نبرد با تروریسم را از بین ببرد.»
لاوروف گفت، وزارت خانه های دفاع در دو کشور چگونگی هماهنگی تحرکات را بررسی می کنند.
الرقه مرکز استانی به همین نام از نخستین مناطقی بود که در مارس سال 2013 از سوی تروریست های سوریه اشغال شد. با تصرف نقاط مختلف این استان به دست گروه تکفیری صهیونیستی داعش، این گروه دیگر مخالفان مسلح را از شهر بیرون کرد و آن را مرکز فعالیت های خود قرار داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.