آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۴۰۰۸
بعلت سومین تهدید تلفنی

مدارس انگلیس دوباره تعطیل شد

تماس‌های تلفنی تهدید‌آمیز، مدارس انگلیس را در ایام امتحانات پایان ترم به تعطیلی کشاند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مدارس انگلیس برای سومین روز متوالی و درپی تهدیدات بمب‌گذاری و تیراندازی تعطیل شدند.

 

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت» 27 مدرسه انگلیسی در سومین روز پیاپی تهدیداتی مبنی بر احتمال بمبگذاری و حملات مسلحانه تعطیل شده و این در حالی است که بیش از 40 مدرسه این کشور تا کنون تحت تاثیر این تهدیدات قرار گرفته‌اند.

 

این 27 مدرسه که در سراسر انگلیس از جمله «ادینبورگ»، «ساندرلند» و «کاردیف» قرار دارند درپی تماس‌های تلفنی مبنی بر بمب‌گذاری تخلیه شدند.

 

پلیس ضد تروریسم انگلیس در حال تحقیق روی تماس‌های ناشناسی است که تهدید کرده بود به دانش آموزان شلیک خواهند کرد و سر آنها را خواهند برید.

 

با وجود اینکه تقلبی بودن این تماس‌ها مشخص شده است اما پلیس این تهدیدات را جدی گرفته و بحالت آماده باش درآمده است.

 

پلیس اسکاتلند نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که به مردم اطمینان می‌دهد در حال حاضر این تهدیدات قابل اعتماد نیستند اما باید جدی گرفته شوند.

 

در حالی این تهدیدات علیه مدارس انگلیس انجام شده و هیچ گروهی هنوز مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است که سال گذشته بلژیک و فرانسه شاهد حملات تروریستی گروه داعش بودند که ده‌ها نفر را به کام مرگ کشاند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار